• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
A ja jednak poszłam wczoraj i dokupiłam do tej kamizelki tą białą koszule (6zł kosztowała;-)). W sumie to ona jest troche wieksza, bo niby 74-80, ale to dobrze. Kupiłam jeszcze 2 śliniaczki, bo nie miałam zadnego :tak:
Tak to mniej wiecej wyglada:
00000019.jpg

I wiecie co, tak sobie mysle, ja mam wiekszosc ciuszkow 56 i 62, kilka 68, a jak ten nasz maluch juz taki duzy to niewiadomo czy sie w ogole zmiesci w takie 56 :no: No niby najwiecej mamy 62, wiec nie bedzie chyba tak zle, ale to dosłownie na poczatek starczy.
A paczki od mojej kolezanki i od tej babki co nam mieszkanie wynajeła jeszcze nie doszły i jestem zła na naszą poczte :angry: Mam nadzieje, ze bedzie tam sporo ciuszkow, bo nie mam zamiaru nic juz kupowac przez jakis dłuszy czas :tak:

Martnka sliczne:)a ja tez sie zastanawiam co z tymi 56...bo troche tego jest, chociaz wiekszosc na 62 i troche na 68.mam nawet jakies 2 pajace na 50:/moge chyba kota w to ubrac cos mi sie wydaje...

No właśnie ja też zastanawiam się czy się zmieści - sporo mam ciuszków tych 56 w rozmiarze.
A jak urodzi się większe - chociaż na początku dzieci mają przykurcz nóżek i rączek więc może będzie dobrze.

W razie czego trzeba będzie dokupić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry