• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marcepanek nie stresuj sie tak, bedzie wszystko dobrze, zobaczysz
Zycze Ci tego z calego serducha:tak:

A pogoda rzeczywiscie rewelacja, zaluje ze ide do pracy na popoludnie, gdyby na rano to jeszcze bym sie mogla poopalac:-D
Wczoraj mi Mezus powiedzial ze dawno mnie takiej nie widzial opalonej, ale ja teraz szczuplejsza niz kiedys to bardziej moge cialo do slonca wystawiac:-D

reklama
maggy widać widać i to jak tyle ,że zdjęcie niewyraźnie mi wyszło ,ale tak normalnie kreska się zrobiła jak ta lala.
pralinka ja z ekspozycji słonecznych rezygnuje bo dmucham na zimne, ale jestem już opalona więc luzik :-D

Jaa wlasnie nie pmietam kiedy taka opalona bylam, chyba w dziecinstwie:-D
No ale ja nie mam co ryzykowac bo czekam cierpliwie na okres

Laseczki ja uciekam glowe umyc i na spacer z piesiem
Do potem

andzia to mój 27dc ale to skomplikowane troszkę bo 22.05.2010r poroniłam 20.06.2010r było pierwsze tym tyrym po którym 21.06.2010r dostałam tak jakby okresu który był bardzo skąpy. I podejrzewamy ,że do zapłodnienia mogło dojść 20.06.2010r i że owy okres był czymś innym.
Wczoraj też robiłam bete poziom 17,38mlU/ml.
Objawy owszem już od tygodnia mdli i nawet kończy się to w wc... ale do tego od kilku dni piersi bolą i swędzą niesamowicie ,że musiałam zrezygnować z spania na brzuchu.
pralinka ta pogoda daje w kość:wściekła/y:
To rzeczywiście trochę to u Ciebie skomplikowane. Gratuluje tak wogóle fasoleczki:tak::tak::tak:

Witam moje Słoneczka!!!!
Marcepanuś - śliczne kreseczki Kochana!!!!!!!
Coś nowego od wczoraj, bo mnie nie było????
Ja czekam na testowanko....

pralinka to czekam na wieści w sprawie @ a raczej jej braku :-D
andzia wnioskuję ,że starasz się o fasolkę który dzień cyklu?A może już dwie kreski?
Dziękuje tak w ogóle :-)
maran-atha o tak ,ale chyba jestem największym świrem tego forum nikt chyba nie robił takiej ilości testów w jednym cyklu co ja :-D
monisia ile do dwóch kresek?

Ostatnia edycja:
Cześć Laski:tak:
Podczytuje Was codziennie, aby być na bieżąco:-)
Marcepanek gratulację i już chyba będziesz spokojniejsza:tak:
Wzięłam sobie jeszcze dodatkową pracę. Oferuję perfumy FM Group:-) Jak któraś chętna to piszcie;-)
U nas w ten weekend są Dni Miasta i dzisiaj jest koncert IRY, bardzo się cieszę,że są u nas:happy:
Pozdrawiam z gorących Mazur

pralinka to czekam na wieści w sprawie @ a raczej jej braku :-D
andzia wnioskuję ,że starasz się o fasolkę który dzień cyklu?A może już dwie kreski?
Dziękuje tak w ogóle :-)
maran-atha o tak ,ale chyba jestem największym świrem tego forum nikt chyba nie robił takiej ilości testów w jednym cyklu co ja :-D
monisia ile do dwóch kresek?
Jeszcze sporo - niestety - tydzień i 4 dni
Zizi - witaj!!!!

reklama
Marcepanek u mnie dzisiaj 29dc ale na II kreseczki nie mam co liczyć bo dzisiaj robiłam test i niestety I krecha więc pozostaje mi czekać na@

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry