Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jest przecudowna!!!!!!!!!!! I znów odezwał się mój instynkt macierzyński
teraz śpi grzecznie, a ja latam co chwila do ogrodu, czy wsio z nią w porząsiu..
Wczorajsza imprezka zalicza sie do bardzo udanych...grillowaliśmy do późna, kiełby chyba poszło z 10kg
były tańce - wygibańce w ogrodzie (na stole...), śpiewy...chichy...cudownie...dołączyli do nas sąsiedzi i było jeszcze fajniej. Dzis powtórka, tyle, że przy prawdziwym ognisku, bo faceci wymyślili, że będą skakać przez ogień, stąd zakłady o "finlandię"
czuby.....jak dzieci
okazało się, że wszyscy zostają u nas cały tydzień.......mega szczęście dla mnie
no...rozpisałam się....przycupnę na kawkę, zobaczę co u was i uciekam na zakupy, zrobić zaopatrzenie na wieczorek
i ogarnąć po wczorajszym...
Ewelinka kurcze zazdroszcze takiej imprezki;-)
No to ciekawy tydzien sie zapowiada;-)
Mnie wlasnie zaczal brzuch malpowo bolec, dzisiaj 32 dzien cyklu, 12 dni po owu...
Zaraz sie sloneczko n balkonie pojawi wiec moze pojde twarz jeszcze opalic
Dziewczyny a pytanie z innej beczki
Co robicie na obiad w taka pogode??
Ja to najchetniej nic bym nie robila, bo mam malusia kuchnie i jeszcze bez okna ale trzeba cosik jesc
Cudnego weekendu życzę!!!!!!