• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zizi witaj ,masz jeszcze czas test 10mlU/ml musiałabyś wykonać można go robić sześć dni po stosunku oczywiście jeśli był to dzień owu.
andzia nie skreślaj od razu cyklu na straty.
monisia oj to sporo ,ale sama niedawno miałam tyle i zanim się obejrzysz ja będę już w 6tc a Ty w4tc z dwoma krechami.

Może tu wyraźniej widać :
Zobacz załącznik 265341

Ostatnia edycja:
Na chwile Was zostawic... Wy skrobaczki jedne:-p

Marcepanek dziekuje, ale raczej pojawi sie w tym miesiacu... Nie nastawiam sie na II kreski bo zadnych objawow nie mam..

A Twoj tescior pierwsza klasa:tak:

Zizi witaj, moi rodzice sa z Mazur:-D

Witam sie na kawkę :-)
Goście pojechali nad morze, ja zostałam w domciu, bo juz jestem wystarczająco "zjarana" słoneczkiem ;-) Ze mną została 8 miesięczna Martynka :-D jest przecudowna!!!!!!!!!!! I znów odezwał się mój instynkt macierzyński :zawstydzona/y: teraz śpi grzecznie, a ja latam co chwila do ogrodu, czy wsio z nią w porząsiu..:-D Wczorajsza imprezka zalicza sie do bardzo udanych...grillowaliśmy do późna, kiełby chyba poszło z 10kg :-D były tańce - wygibańce w ogrodzie (na stole...), śpiewy...chichy...cudownie...dołączyli do nas sąsiedzi i było jeszcze fajniej. Dzis powtórka, tyle, że przy prawdziwym ognisku, bo faceci wymyślili, że będą skakać przez ogień, stąd zakłady o "finlandię" :-D czuby.....jak dzieci :-D okazało się, że wszyscy zostają u nas cały tydzień.......mega szczęście dla mnie :-D no...rozpisałam się....przycupnę na kawkę, zobaczę co u was i uciekam na zakupy, zrobić zaopatrzenie na wieczorek :tak: i ogarnąć po wczorajszym...

Cumolki kochane moje :*

Marcepanek, no krecha aż miło!!!!!!!!!!!!!!!! Gratki :*
A Ty w ogóle już byłas u gina??????

Ewelinka kurcze zazdroszcze takiej imprezki;-)
No to ciekawy tydzien sie zapowiada;-)

Mnie wlasnie zaczal brzuch malpowo bolec, dzisiaj 32 dzien cyklu, 12 dni po owu...
Zaraz sie sloneczko n balkonie pojawi wiec moze pojde twarz jeszcze opalic:-D

Dziewczyny a pytanie z innej beczki
Co robicie na obiad w taka pogode??
Ja to najchetniej nic bym nie robila, bo mam malusia kuchnie i jeszcze bez okna ale trzeba cosik jesc

ewelina to udany weekend się zapowiada ;-)
Idę we wtorek ,ale już byłam na becie i Gin jest na bieżąco co i jak.
pralinka najlepsze pierogi z truskawkami i bita śmietaną.
Choć jakoś ,aż nie ma się ochoty jeść w taką pogodę za to bym piła cały dzień.
Mój młody tak samo potrafi wypić 3l dziennie ,ale jedzenie podzióbie ledwo ledwo.

Ostatnia edycja:
Ewelinka kurcze zazdroszcze takiej imprezki;-)
No to ciekawy tydzien sie zapowiada;-)

Mnie wlasnie zaczal brzuch malpowo bolec, dzisiaj 32 dzien cyklu, 12 dni po owu...
Zaraz sie sloneczko n balkonie pojawi wiec moze pojde twarz jeszcze opalic:-D

Dziewczyny a pytanie z innej beczki
Co robicie na obiad w taka pogode??
Ja to najchetniej nic bym nie robila, bo mam malusia kuchnie i jeszcze bez okna ale trzeba cosik jesc

Oj ciekawie będzie...szkoda tylko, że ja do pracy będę musiała chodzić, ale jakos dam radę wsio pogodzić...

Ja dziś nie gotuję...mam zapas, który robiłam właśnie z myślą o gościach, więc tylko wyciągam z zam. i odgrzewam....jedynie sałatki i surówki dorabiam na bieżąco....a i tak wszyscy wolą karkówę z grilla, więc nie przejmuję się tym zbytnio ;-)

Macepanek, a to superancko*, to kciuki za wizytę && :*

No nic kochane, uciekam, kawka spita...muszę ubrać maleńką (nie lada wyczyn dla niedoświadczonej) w wózek i na zakupy...ale będę dumnie pchać wózek, jako ciocia!!!:-D Cudnego weekendu życzę!!!!!!

Ostatnia edycja:
ewelinka mrożenie jest bardzo praktyczne bo nie masz czasu a tu jak znalazł rozmrażasz i gotowe.
Sama mam masę pomrożonego jedzenia gołąbki ,bigos ,:-)pierogi takie tam :-)

reklama
Marcepanek to przyjemnej wyprawy z pojazdem:tak:

No ja wlasnie tez za bardzo jesc nie mam ochoty, a robic to juz wcale, al Mezusiowi cosik by wypadalo...
A ja dzisiaj musze zakupy porobic na pare dni bo w osiedlowym sklepie to nic nie ma...
Kabaczki wczoraj dostalam, musze cosik wymyslec

A 3 litry wody to ja pije na dzien dobry:-D
A tak powaznie to niestety bardzo duzo pije i bardzo czesto siusiam:zawstydzona/y:
4-5 litrow dziennie wypijam jak upalow nie ma

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry