• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas chmury sa ale widze ze sloneczko sie przebija .. mozenie bedzie tak zle...
a ja tez dzis zakupowo... szukam jakiegos fajnego i w rozsadnej cenie wozka dla Iwci na urodziny

mi ostatnio Lukasz zaczol mowic o wyslaniu Isi do przeczkola ... az mie serce zakulo.... dobrze ze mam jeszcze rok:-)

reklama
Cześć wszystkim
Jestem i ja...po północy dotarłam do łóżka i przeżyłam noc.Będzie dobrze.
Jutro mam wizytę u lekarza,który zleci mi rehabilitacje konkretną na kręgosłup.
Wiola ja mam takie ataki i zdiagnozowano mi silne bóle migrenowe na tle nerwowym.
W ciągu ostatniego roku tylko raz miałam aż tak silny atak żeby wylądować w szpitalu.Polecam Nimesil i łóżko w ciemnym pokoju,głowa w miarę wysoko.

Hej Mama,ja dziś nie pomalowana,nie zdążyłam:(
Kurde,nie wiem jak to będzie ze szkołą Oliwki...nie budzimy się dostatecznie szybko i jeszcze mieszkamy daleko od szkoły teraz:(

Carolaa też się zastanawiam jak to będzie z tym wstawaniem..dziś wstaliśmy o 8 ...a o tej godzinie w piątek to Ona już zajęcia rozpocznie;/
no nic-bedzie trzeba poszukać budzika:)

Carola u mnie jak narazie wnioskuja ze to moze byc z powodu brakow zelaza ..czeka mnie jeszcze wizyta u neurologa.
a co do pozycji do u mnie pomaga lezenie na boku, z mokra scierka na glowie.
ale ogolnie to czuje sie wtedy jakby miala umrzec... doslownie

Mama maluj maluj... zawsze to samopoczucie lepsze jak czlowiek sie umaluje

Wiola ide do ludzi-trzeba wyglądać ;)))) a potem do pracy:)

dobrze,że masz coś co Ci pomaga!

Carolaa no to wyzwanie przed Wami:)))
mi pomaga,ale potem zła chodzę jak nie pospię tak ,żeby sie sama obudzić..no ale cóż -wakacje sie kończą...

mama , caroline - witam mamy szkolnych dzieci :-)

caro - ja tez tylko Nimesil stosuję , jest dobry na wszystko, czasem nawet lepszy od antybiotyku ;)

mamita - my chyba jakoś podobnie w tym miesiącu, który masz dzień cyklu ?

wiola - polecam hellafer, albo poprostu żelazo musujące, jak plusssssssssssssz :) no i dieta to podstawa :) efekty widać już po kilku dniach ;)

reklama
Palemka- a dzięki-szkolna mama dziekuje :)))
a ja mam dzis 8d.c....@ dostałam 22 sierpnia z rańca..

lecę do tej sąsiadki bo już mi smsy pisze..papaśki..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry