• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA- mierze wcz.mialam 36.9 dzis 37.00
ja tez dzisiaj rano zmierzylam.. mialam 37.1..
jesli chodzi o krakersy to na sama mysl mam dreszcze :)

wlasnie zjadlam obiadokolacje :) pieczarki mi smierdzialy ale zjadlam :D przepis ponizej jak ktos lubi piersi z kurczaka:
Składniki:
1 podwójna pierś z kurczaka
5-6 pieczarek
1 cebulka
majonez
ok. 15-20 dag sera żółtego
sól
pieprz

Jak przyrządzić?
Piersi doprawić do smaku jak kto lubi. Rozbć je na kotlety. Na blaszce do pieczenia rozłożyć folię aluminiową i ułożyć na niej kotlety (surowe!). Na patelni podsmażyć pokrojone w kostkę pieczarki i cebulkę, doprawić do smaku solą i pieprzem; tak przygotowane wyłożyć na kotlety. Teraz na każdy kotlet wykładamy majonez (ok. 1 łyżka na kotlet, zależy od wielkości piersi)i posypujemy grubą warstwą serka żółtego. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 180-190 stopni. Smacznego!

reklama
Marta no to sie ciesze ze nie jest ze mną tak źle, ze nie kumam hihihihihiih dobree to Ci sie udalo.

Mery to jak bedziecie w Polsce to na pewno poczniecie potomka :-D mloda Ci to mówi i tego życzy :-D
mama wg OM to 7t 4d jak dobrze licze a wg usg 5t 5d
ja tez mam faze na słodkie... az sie boje ze cukier bedzie za wysoki. w poprzediej mialam faze na sledzie i na ostre ;)

ZAPMARTA- no oby nie spadlo...
MAGGY- ja tez mierzylam przy mojej dwojce i od 10 d.p.owulce juz powinna byc wysoka a ja mam dzis 9dzien po owulce...

witajcie
mama ja tam czuje, że u Ciebie ludzik (ludziki) pomieszkują :)
ja mam maclarena dla Ali i myślę, ze dla drugiego będzie ten sam...
musze iśc coś zjeść jeszcze wlece Was poczytać, ale teraz mam głoda...

ZAPMARTA- no oby nie spadlo...
MAGGY- ja tez mierzylam przy mojej dwojce i od 10 d.p.owulce juz powinna byc wysoka a ja mam dzis 9dzien po owulce...
powiem tylko tak... juz nie moge sie doczekac news'ow w sobote :D chociaz wiem, jaki bedzie wynik :D

ok, a teraz czas na mnie.. spiaca jestem strasznie.... buziaki dla Was i slodkich snow :)

MARAN- hejka-dziekuje-mam nadzieje-wiecej-na to licze:tak:;-)
MAGGY- dobrej nocki,do jutra i dzieki za przepis-sprobuje:tak:

ja tez ide sie klaść bo dzis znowu ziewam i mam usta jak Nick Jagger:-D:-D

karaluchy!!!
do jutra kochane moje babeczki -mamusie i przyszle mamusie:tak:;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry