• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka kciuki trzymam za utarg
mamuśka niecierpliwa kobiatka jesteś :) ja pamietam jak ja sie niecierpliwiłam a Ty mnie wówczas stopowałaś :) ale dobrze, że zrobiłaś betke :) trzymam kciuki za Twój wynik &&&& i wierze, że bedzie pozytywny :*
bunia no to dobrze, że ząbek dał odpocząć... ja musiłam miec obie ósemki na dole dłutowane bo mi sie w szczęke nie zmieściły i wspominam ten zabieg jako bardziej bolesny aniżeli poród...
witajcie dziewczyny :) trzymam kciuki za Was wszystkie
sol jak sie niepokoisz to lepiej idz do lekarza bo najgorzej sie zamartwiać...

no to sie napisałam... Ala wstała i koniec...

reklama
Na mdłości herbatkę imbirową, albo korzeń imbiru do żucia polecam, powinno złagodzić :tak:
Powiem Ci, to dobrze, że masz dolegliwości, będziesz miała co wspominać i wiesz, że jestes w ciąży :tak::tak::-D:-D:-D
i masz calkowita racje! nie wazne jak boli.. czy jak jest zle.. wole to.. naprawde :)

OK, dziewczyny, ja się biorę za pranie, za tą walizę itd. Wlecę później, a tymczasem

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dla Was wszystkich! I miłego dnia życzę! :tak::tak:

maran - na razie czekam na małża żeby wrócił bo Karola śpi :tak: Jak przyjedzie to zadzwonie do gina czy jest na dyżurze - powinien być ale mogę się mylić :-)
ewelina - to zapraszam po 18 lipca (19-20 małż w pracy na dyżurze poza kielcowem) do nas to ja sobie odpocznę a ty się z małą wyszalejesz :-D A my tu porobimy zakłady która szybciej padnie :-D
maggy to się ciesz mdłościami i wymiotami - dzięki temu Karola nie pozwoliła mi zapomnieć że jest blisko :-D

Dziewczyny patrzcie co znalazłam :-D Aż się uśmiałam z nazwy ale wózek mi się spodobał :tak:
Wózek dziecięcy BABY BOOOM-KLASA E promocja!!!!! (1115306300) - Aukcje internetowe Allegro

Sol no wiem, wiem że dla sprawy :tak: pamiętam jak sie wściekałam na moją psiapsiółke jak narzekała a ja bym wszystko oddała za mdłości no to mam co chciałam :-D ale nie narzekam na nie najgorzej na bóle głowy bo to mnie meczy najbardziej :zawstydzona/y:

Biedna Wisienka :-(

Ja tez zaraz spadam do domciu - po majcie do teściowej - i moze troche dupsko na słońcu wygrzeje :-D bo zmarzłam tu w biurze :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny. :)

Wpadam tylko na chwilę, bo zaraz lecę do drugiej pracy. Są jakieś dobre wieści dziś? :)

Mama05 - przekaż Wisieńce, że mocno jesteśmy przy Niej i że czekamy. Ale myślę, że nie tylko ja, ale i wszystkie rozumiemy, że może Jej na razie być trudno tu z nami być... Ale niech się nie "zamyka"! Jest dzielna, wierzę w Nią.

A do Mama05 bezpośrednio - trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie. :)

reklama
ewelina - to zapraszam po 18 lipca (19-20 małż w pracy na dyżurze poza kielcowem) do nas to ja sobie odpocznę a ty się z małą wyszalejesz :-D A my tu porobimy zakłady która szybciej padnie :-D
Dziewczyny patrzcie co znalazłam :-D Aż się uśmiałam z nazwy ale wózek mi się spodobał :tak:
Wózek dziecięcy BABY BOOOM-KLASA E promocja!!!!! (1115306300) - Aukcje internetowe Allegro

To możesz obstawiać :-D:-D:-D odpalam mietłę z tunningiem i powinnam dolecieć na czas! :-D tylko okna szeroko pootwieraj cobym nie przygrzmociła w futrynę:-D:-D pewnie obie padniemy jak kawki :tak:
A wózek z samej nazwy wart zainteresowania :tak::tak::-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry