• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka on ma 22 lata. I zachowuje się jak totalny gówniarz !
Jos ja przed ciąża ważyłam 50kg ;-):-)
Kocurku tak to były plany , marzenia staraliśmy sie . Ja mieszkam z rodzicami i on . Tak jak kiedyś wspominałam spłaca długi i narazie nie mieszkamy razem . Ma prace aż 3 prace ...

Ona się wypowiadała ze nie ma pieluszek tetrowych ma dwie kaszki . ze nie rozmawia z matką . Sąsiadka się wpowiadała , matka też ... Ze ona chce jak najlepiej dla małego...

Rurka tak tak ! w następnym cyklu bedzie ciąża ! 3mam &&&&&&&&& ;-):-):-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mloda wiesz dla faceta 22 lata to bardzo malo :(( oni innaczej (czyt pozniej hehe ) dojrzewaja niestety
moze dopiero do niego dociera , ze bedzie ojcem i chce sie wyszalec przed ??
ciezko radzic i cos pisac jak sie nie zna sytuacji
w kazdym razie ty dbaj o siebie i Rafalka to najwazniejsze :)

to nic ciekawego w TV nie powiedzieli wsumie ...

rurka : &&&&& :)
asionek : u mnie kolezanki niewirtualne nie podzielaja mojej pasji, i moze lepiej? bo sie spotykamy po ludzku na kawie, a nie w sephorze :)
maz nie wiem co by powiedzial haha
ale w sumie to on mnie zna na wylot, zna moje male pasje i nalogi... ja mysle ze on czasem nie widzi, a widzi doskonale
i wie kiedy robie napad na sephore juz na zapas : po moim humorze :)
jak mam dolka, jestem zmeczona codziennoscia, znudzona tudziez wkurzona to tylko sie smieje i mowi ' idz jutro kup sobie kilka kremow' :)
mowi to na powaznie bo wie ze to mnie uspokaja i ze to uwielbiam, tak jak dotylaknie, ukaldanie niemowlecych ciuszkow :)
wiec w sumie jest dobrze :)

kocurek : a to rozumiem :) no ale moze w takim razie czas na zmiane i nowe 50ml luksusu na prezent dla nowego kcourka mamy po raz drugi, od nowego grzeska :) to podsune pomysl tylko z inna nazwa! ;)

ide kapac poldusia chce dzis kapiel z piana wiec jestem za 15-20min

Ostatnia edycja:
Asionek no nic ciekawego nie powiedzieli :-D

Mozliwe ze nie dorósł do tego... ;/;/
No coż to moze bedzie miała jeszcze kiedys okazje ...

Jos albo czasem woli nie widzieć :-) ty masz manie kupowania kosmetyków a nasza mamita storczyków i różnych kwiatów :-)

mlodamamusia hmm.... ale Ty zaraz rodzisz... mi się to wszystko nie podoba... :no: Szkoda mi Cię skarbie...

jos nie no... nie będę aż taka zachłanna - dom i pierścionek zaręczynowy mi na razie wystarczą :-D :-D

Jos mam to samo hehe , moj sie smieje , ze jak nie ma mnie w domu , albo jak ide do centrum to napewno bede w Sephorze :)
zawsze poprawie mi humorek taki wypad i rozpakowuje to wszystko jak mala dziewczynka cieszac sie jak glupia :) i te podniecenie hehe

Mloda bedzie dobrze :)))

kurcze ogladam Uwage .... ludzie to potwory , jak mozna tak glodzic i traktowac zwierzeta ?? :((((((((((((((((((((

Kocurku wiem wiem ... Ja juz na prawde wysiadam...
Mam okropnie mieszane uczucia . :-(

Asionek trace nadzieje ze bedzie dobrze...

Jej biedny źrebaczek :-( ((((((((((((

Ostatnia edycja:
Mloda przeciez ty jestes mloda laska co masz sie przejmowac bedzie co bedzie :) wiadomo bol i zal jest , ale jak wszystko przechodzi , takze glowa do gory !!

az sie poplakalam patrzac na ta Uwage :((( biedny maly :((
i jeszcze ten lekarz powalony :/ koszmar normalnie

Dobrze, że tego nie oglądam... no nic mlodamamusia uszy do góry i faktycznie za dużo nie myśl - ja już Cię nie męcze :) Niedługo serce będziesz miała zapełnione po brzegi miłością do kogoś innego ;)... i to z bezwarunkową wzajemnością :)))

reklama
Tez oglądałam. a ten siedzi sobie z wielkim brzuchem i sapie pod nosem. Już jak pokazywali reportaże o psach, czy kotach to patrzeć nie mogłam :(

co do kosmetyków to mój Ł. tak się wyspecjalizował, że jak kupie jakiś nowy tusz to on wie, zaraz ogląda jak znajdzie i mówi "po co Ci to? masz chyba ze 20, normalnie do psychiatry" i sie smieje czubek, a później mówi, że się nie muszę malować i kremować, bo ładnemu we wszystkim ładnie:-D
a to nie o ładność chodzi tylko o dreszczyk podniecenia i wzrost poziomu endorfinek podczas kupowania :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry