• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie no taką "torbę" z malcem i drobne zakupy na ramię jeszcze dasz radę wnieść na raz - spoko :))) Tylko wózek jakby już czekał na dole...
A wózeczek musi byc cudny :tak:

sergi i co zamierzasz z tym zrobić....

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie, może coś takiego opatentuję, że jak tata będzie wracał z pracy, albo do niej wychodził, to wyniesie wózek z piwnicy, a ja tylko będę znosiła Remika w "torbie", bo wózek głęboki jest strasznie ciężki, Remika "Niebieska strzała" jest już z nosidełko- fotelikiem i cała konstrukcja wózka jest lżejsza, wkleję foto "Strzały" :tak:

Ostatnia edycja:
Just no jak mieszkalam w Pl na 4 pietrze bez windy i latalam po kilka razy dziennie w te i wewte tez mialam super nozki :)
sliczne to nosidlo dla dzidzi :)

Kocurek no z wozkie i dzieckiem to juz tak kolorowo nie jest ... ja to podziwiam moja mame jak z nasza 3 dawala rade sie tam doczlapac i jesczze zakupy do tego ...

Dziewczyny nie wiem, jak sobie poradzimy... :-( Zostałam zwolniona jako jedyna...

kurcze chyba powinnas gdzies to zglosic , ewidentnie zwolnili cie , bo jestes w ciazy :/ sorki jaka redukcja etatow i co tylko akurat padlo na ciebie ?? wspolczuje , ale moze jesczze cos ugrasz

Już się zgłosiłam do kancelarii prawnej, zapisali moją sprawę, w poniedziałek będą dzwonić już konkretni specjaliści od tego typu przypadków i wtedy będę więcej wiedziała...

sergi walczysz... świetnie :) Pomyślności w tej sprawie!!

Padam... nie mam siły iść ząbki wyszorować :sorry2: - coś poprzestawiało mi się i budzę się w nocy albo nad ranem i koniec spania :dry:

Dobranoc i buziaki :)

Ostatnia edycja:
Koccurku odpoczywaj, miałam coś takiego przez długi czas, tylko odwrotnie, nie spałam do bardzo późnej godziny, a rano nie mogłam oczu otworzyć
Dobrej i spokojnej nocy Koccurro :tak: :*

Sergee walcz jak lwica, tak być nie może :no:

Karola widzę plany na jutro bardzo intensywne ;-) na mohera to Ty na pewno nie wyglądasz :-D

reklama
Just:) Hehe,może i nie ale jak pójdę na dyskotekę a tam 16-24 latki porozbierane będą to wiesz... :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry