wow , ale sie rozpisalyscie
Marcepanek no beta ciazowa

ale potrzymam narazie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& , a gratulowac bede w poniedzialek

)
co do mamy to masz racje robi straszny blad

moi dzidkowie tak wlasnie doprowadzili do smierci mojego taty i jego siostry , a teraz wnuka dziadek wykancza :/ nic sie nie nauczyl duren stary

brak slow i tyle
Jos dzieki

chyba tez kupie zwykla wanienke i z glowki , bo ja jakas nawiedzona jestem i mam wszystko wsumie juz , a ta wanienka to od poczatku ciazy jakies schizy mi robi hehe
damy rade jaos

ty bedziesz miala ciezej , bo 2 , ale dobrze , ze Poldus pojdzie juz do szkoly to tez duzo ci da
no i brawa dla malego !! zdolniacha
Made wow jaki slodziak !! nie no zakochalam sie !! cudny jest

))
Mama,będę robić przegląd Ninkowych rzeczy po powrocie,pewnie kilka Barbie którymi Ninka się nie bawi...
Ja kochałam te lalki,dbałam o nie i ubierałam a ona...acchhh.,nie wrodziła się we mnie

)) hehehe,rozbiera je,bierze do kąpieli i porzuca...
hehe mialam to samo

znaczy jak ty nie jak corka

)
Hej Kobietki

Ja jestem ale nie przytomna bo Ninka wymiotowała pół nocy a ja w toalecie z inną częścią ciała siedziałam...
Zabiję babę co nam wczoraj frytki sprzedała,musiały być smażone na starym oleju...czułam oczywiście,że coś jest nie tak ale zignorowałam..Ninka też czuła bo zamiast pełnej porcji jak zwykle to zjadła kilka sztuk.
Wystraszyłam się,bo co by było gdyby się zachłysnęła?Dobrze,że się przebudziła i Oliwka nas zawołała...
Zdążyliśmy posprzątać i małą uspokoić a tu znowu...echhh...bidula. W każdym razie babsko ukatrupię bo mnie też skręcało
zdrowka dla malej
Mloda hmmm chyba musze sie zgodzic z Marcepankiem , teraz jak dalas te foty w blond to stwierdzam , ze lepiej ci w nich bylo ( nie obraz sie teraz tez ladnie , ale blond jakis twoj bardziej ) , maly slodziak !!
no i witam cala reszte

ide sie kapac i na miasto polazic