• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - dzisiaj wstaw :tak: Też się zastanawiałam nad pomarańczem, ale w konsekwencji zdecydowałam się na ten blue. Jak mi się spodoba na Twoich pazurach to sobie kupię :-p

reklama
Made Maniek jest boski!!!! zmieniłam zdanie i wole synka :-D
na działkach mówisz dziadki? to się dobrze składa, bo ja mam działki za oknami, pójdę chyba na spacer w najbliższym czasie, obowiązkowo w podomce, a na działce krótkie porty i stanik, wszystkie działkowe baby się tak lansują, to wmieszam się w tłum, a jako świeża działkowiczka może będę mieć większe szanse :D

Pysia a stosujesz jakieś odżywki? bo mi po tym remoncie tak się pazury zniszczyły, że musiałam obciąć na krótko :(

rureczka hahhahahahahaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D)))))) ale wiesz, że tam obowiązuje bielizna określonych rozmiarów ??? :)))) Padłam :-))))))) hahahahaaaa Majtochy nad pępek, stanik na agrafkę :rofl: inaczej jesteś średniak :-D

pysia - a jak na wyjeździe było ? Nic się nie chwalisz...
Jak nie dasz rady dzisiaj z tymi pazurami, to jutro obowiązkowo :cool2:

Ostatnia edycja:
pysia - to już będę pytać :-))))
Czyli ogólnie wyprawa udana, to najważniejsze... Na basen sama bym poszła, obawiam się jednak, że mogłabym się zarazić jakimś paskudztwem, moja flora bakteryjna jest dość jałowa :-( i wolę nie ryzykować, już dwa razy brałam antybiotyk. Ale po ciąży sobie odbiję, basen mam rzut beretem :))))

pysia mam ten lakier tyle ,że 570 odcień czerwieni ;-) a pazury masz obłędnie długie. Ja to zawsze krótkie mam jakoś wygodniej ,a poza tym za bardzo mi pękają...

rurka a ja mam się dobrze ,zupełnie jak nie w ciąży...
made to TY masz takiego mężczyznę w domu i się nie chwalisz? Oj normalnie anielski mężczyzna ;-)

pysia - a to, że gwiazdą byłaś kąpieliska to mnie akurat nic, a nic nie dziwi :cool2: Sama bym się obejrzała za taką lalunią :-))))) Nie każda kobieta w ciąży wygląda tak pięknie :tak:

marcepanku - a dziękuję, dziękuję :)))) Mam jeszcze córkę, ale Ona to już lansiara wyższych lotów, ma 12 lat, no rocznikowo 13 :-) nie mam jej zdjęcia w aparacie, bo żeby jej fotkę pstryknąć, to trzeba się umówić do panienki na audiencję :-D))) teraz jej nie ma, bo wyjechała, ale jak wróci, to ją wezmę fleszem porażę z zaskoczenia. Zobaczycie jaka pannica :))))

Ostatnia edycja:
reklama
wow , ale sie rozpisalyscie :)

Marcepanek no beta ciazowa :) ale potrzymam narazie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& , a gratulowac bede w poniedzialek ;))
co do mamy to masz racje robi straszny blad :( moi dzidkowie tak wlasnie doprowadzili do smierci mojego taty i jego siostry , a teraz wnuka dziadek wykancza :/ nic sie nie nauczyl duren stary :(
brak slow i tyle

Jos dzieki :) chyba tez kupie zwykla wanienke i z glowki , bo ja jakas nawiedzona jestem i mam wszystko wsumie juz , a ta wanienka to od poczatku ciazy jakies schizy mi robi hehe
damy rade jaos :) ty bedziesz miala ciezej , bo 2 , ale dobrze , ze Poldus pojdzie juz do szkoly to tez duzo ci da
no i brawa dla malego !! zdolniacha :)

Made wow jaki slodziak !! nie no zakochalam sie !! cudny jest :)))

Mama,będę robić przegląd Ninkowych rzeczy po powrocie,pewnie kilka Barbie którymi Ninka się nie bawi...
Ja kochałam te lalki,dbałam o nie i ubierałam a ona...acchhh.,nie wrodziła się we mnie:))) hehehe,rozbiera je,bierze do kąpieli i porzuca...

hehe mialam to samo :) znaczy jak ty nie jak corka ;))

Hej Kobietki:)
Ja jestem ale nie przytomna bo Ninka wymiotowała pół nocy a ja w toalecie z inną częścią ciała siedziałam...
Zabiję babę co nam wczoraj frytki sprzedała,musiały być smażone na starym oleju...czułam oczywiście,że coś jest nie tak ale zignorowałam..Ninka też czuła bo zamiast pełnej porcji jak zwykle to zjadła kilka sztuk.
Wystraszyłam się,bo co by było gdyby się zachłysnęła?Dobrze,że się przebudziła i Oliwka nas zawołała...
Zdążyliśmy posprzątać i małą uspokoić a tu znowu...echhh...bidula. W każdym razie babsko ukatrupię bo mnie też skręcało:(

zdrowka dla malej :)

Mloda hmmm chyba musze sie zgodzic z Marcepankiem , teraz jak dalas te foty w blond to stwierdzam , ze lepiej ci w nich bylo ( nie obraz sie teraz tez ladnie , ale blond jakis twoj bardziej ) , maly slodziak !!

no i witam cala reszte :)
ide sie kapac i na miasto polazic :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry