just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
znów pustki? Kurka wodna, dziewuszki wracajcie, zostawcie swoich lubych na minutkę i piszcie szybciutko czy się wyspałyście, czy macie dobry dzień, czy noc Waszych Maluszków była spokojna
CZEKAM

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
znów pustki? Kurka wodna, dziewuszki wracajcie, zostawcie swoich lubych na minutkę i piszcie szybciutko czy się wyspałyście, czy macie dobry dzień, czy noc Waszych Maluszków była spokojna

padalismy juz na pysk z mezem , dobrze , ze byl w domu , bo sama chyba bym przez okno wyskoczyla
:-(
sie zdziwilam jak spojrzalam na zegarek heheAsionku to czekamy na zdjęcie Twojego pulpecika! Mój klopsik też ma problemy z brzuszkiem, ale dla mnie najgorsze jest to, że sobie robi przerwy w nocy - dziś od 2 do prawie 5....a po 6 już Maciuś wstał - więc ja nie mam jak odespać :-( I znowu masakra dziś....
Mam pytanko odnośnie kawy bezkofeinowej - czy sądzicie, że to można pić podczas karmienia? Ja kurcze dziś takową kupiłam i tak mi zasmakowała, że dwa wielkie mocne kubki wypiłam (w końcu bezkofeinowa!!!!!!) - ale jakoś dziwnie mi mimo wszystko i jeszcze zgagę mam....ciekawe czy w nocy spać będę mogła...i ciekawe na czym polega ta kawa bezkofeinowa....
Aha - i mam pytanie do doświadczonych kuchareczek - mam filet z kurczaka - co mogę z tego fajnego zrobić na obiad oprócz pieczenia w piekarniku??? Myślałam o kawałkach duszonych w jakimś fajnym sosiku - ale nie wiem czy sos z paczki wskazany teraz....
hej
u mnie caly dzien zmuuuul... teraz czekam na meza...
lil : sikacz kapielowy = synus w czasie kapieli byl bardzo zadowolony i zrelaksowany do tego stopnia ze sikal lukiem niczym tecza, poza wanienke nawet
udanej nocki zycze!!!!

![]()
CZEKAM![]()
Cześć wszystkim!
U nas dziś słonko wylazło.My przemeblowujemy sobie salon, więc zmykam zarządzać robotą!
![]()
Miłej soboty!

:-)

PIEWRWSZA