• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:szok: znów pustki? Kurka wodna, dziewuszki wracajcie, zostawcie swoich lubych na minutkę i piszcie szybciutko czy się wyspałyście, czy macie dobry dzień, czy noc Waszych Maluszków była spokojna :tak:

CZEKAM :sorry2:

reklama
u nas wieczor wczoraj masakra :/ maly plakal od jakos po 16 do prawie 24 :szok: padalismy juz na pysk z mezem , dobrze , ze byl w domu , bo sama chyba bym przez okno wyskoczyla :zawstydzona/y::-(
za to jak maly padl w koncu to wstalismy przed 12 :szok: sie zdziwilam jak spojrzalam na zegarek hehe
tak wiec ja wyspana , nowa energia na nowy dzien :)
a maly sobie teraz slodko spi na brzuszku pod czujnym okiem rodzicow :))

Asionku to czekamy na zdjęcie Twojego pulpecika! Mój klopsik też ma problemy z brzuszkiem, ale dla mnie najgorsze jest to, że sobie robi przerwy w nocy - dziś od 2 do prawie 5....a po 6 już Maciuś wstał - więc ja nie mam jak odespać :-( I znowu masakra dziś....

Mam pytanko odnośnie kawy bezkofeinowej - czy sądzicie, że to można pić podczas karmienia? Ja kurcze dziś takową kupiłam i tak mi zasmakowała, że dwa wielkie mocne kubki wypiłam (w końcu bezkofeinowa!!!!!!) - ale jakoś dziwnie mi mimo wszystko i jeszcze zgagę mam....ciekawe czy w nocy spać będę mogła...i ciekawe na czym polega ta kawa bezkofeinowa....

Aha - i mam pytanie do doświadczonych kuchareczek - mam filet z kurczaka - co mogę z tego fajnego zrobić na obiad oprócz pieczenia w piekarniku??? Myślałam o kawałkach duszonych w jakimś fajnym sosiku - ale nie wiem czy sos z paczki wskazany teraz....

foto zrobie jutro jak bedzie maz , bo samej zrobic to ciezko troche :)
kiedys sie wyspimy :)

co do kawy ja kupilam jakas z cykori tam jest niby 38% kofeiny ... pije na sniadanie z mlekiem :) malemu nic nie jest
co do piersi ja robie dzisiaj na szybko w jakims sosie z torebki nie sadze zeby dziecia zaszkodzilo , w koncu troche naturalnych skladnikow tez sie dodaje :)
a jak nie moze curry ?? wsumie ja z piersi to robie najczesciej na kebaba , tortile czy cos kawalki :)

hej

u mnie caly dzien zmuuuul... teraz czekam na meza...

lil : sikacz kapielowy = synus w czasie kapieli byl bardzo zadowolony i zrelaksowany do tego stopnia ze sikal lukiem niczym tecza, poza wanienke nawet :)
udanej nocki zycze!!!!

pomulicie razem :)
tak w kapieli sikal ?? niezle :-D

:szok: znów pustki? Kurka wodna, dziewuszki wracajcie, zostawcie swoich lubych na minutkę i piszcie szybciutko czy się wyspałyście, czy macie dobry dzień, czy noc Waszych Maluszków była spokojna :tak:

CZEKAM :sorry2:

to ja sie melduje :)
u nas oki :) nocka tez dobra !!

Cześć wszystkim!

U nas dziś słonko wylazło. :happy: My przemeblowujemy sobie salon, więc zmykam zarządzać robotą! :rofl2:

Miłej soboty!

tylko ty nie dzwigaj nic !! co najwyzej nadzoruj prace ;))

Dobry wieczór ;-)

musze sie normalnie pochwalic ze zakupiłam caly sprzed do robienia tipsow i sobie zrobiłam :-D

jutro nadrobie :-);-)

Paulina
zastanawiam sie nad tą bluzą ;-) . Dam Ci jesszcze znac ;-)

a tym czasem uciekam nyny;-)

D O B R A N O C ; *

pamiętajcie , że przestawiamy dzisiaj zegarki ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry