mary-beth
Fanka BB :)
tez sie ciesze , ze Nathaniel taki grzeczny jest i nie wdal sie we mnie jednak
mama wczoraj opowiadala jak ja plakalam dzien w dzien po calych dniach do 3 miesiacaa wsumie to sie darlam bardziej tak , ze sina bylam i co drugi dzien mama pogotowie wzywala do mnie ... o masakra az dziw , ze ma jeszcze dwojke hehe , ja juz bym chyba nie zdecydowala sie po takim potworku na nastepne ;-)
najedz sie masz racjezakazane tez zjedz , bo przy cycu nie poszalejesz , wiec warto korzystac teraz
![]()
Asionek - no, to nieźle z Tobą mama miała!

Super, że Twój synek taki spokojny i niech tak zostanie! Co do jedzenia, to korzystam póki mogę, bo wiem, że potem dietka... Z czego się nawet cieszę, bo chcę wrócić do formy! A dziś pobudka będzie na 100% o tej 3.00, bo jednak tyle h bez żarełka...
A jak mnie tam jeszcze wymęczą w szpitalu!...
No, u nas obiadokolacja już pochłonięta. Teraz muszę wyprasować kilka ciuszków niuni i zmykam niedługo spać. Dobrej nocki wszystkim!
a wsumie to sie darlam bardziej tak , ze sina bylam i co drugi dzien mama pogotowie wzywala do mnie ... o masakra az dziw , ze ma jeszcze dwojke hehe , ja juz bym chyba nie zdecydowala sie po takim potworku na nastepne ;-)