• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tez sie ciesze , ze Nathaniel taki grzeczny jest i nie wdal sie we mnie jednak :)
mama wczoraj opowiadala jak ja plakalam dzien w dzien po calych dniach do 3 miesiaca :szok: a wsumie to sie darlam bardziej tak , ze sina bylam i co drugi dzien mama pogotowie wzywala do mnie ... o masakra az dziw , ze ma jeszcze dwojke hehe , ja juz bym chyba nie zdecydowala sie po takim potworku na nastepne ;-)

najedz sie masz racje :) zakazane tez zjedz , bo przy cycu nie poszalejesz , wiec warto korzystac teraz :)

Asionek - no, to nieźle z Tobą mama miała! :-D:-D Super, że Twój synek taki spokojny i niech tak zostanie! Co do jedzenia, to korzystam póki mogę, bo wiem, że potem dietka... Z czego się nawet cieszę, bo chcę wrócić do formy! A dziś pobudka będzie na 100% o tej 3.00, bo jednak tyle h bez żarełka... :no: A jak mnie tam jeszcze wymęczą w szpitalu!... :baffled:

No, u nas obiadokolacja już pochłonięta. Teraz muszę wyprasować kilka ciuszków niuni i zmykam niedługo spać. Dobrej nocki wszystkim!

reklama
A co u nas..
Emila rośnie, ma już 3 ząbki, 10,5 kg i nosi ciuszki na 86 i właśnie śpi mi na rękach :/ Do tego raczkuje po całym domu i chodzi przy meblach. Cała zabawa polega na tym że potrafi stać nawet pół godziny zanim zacznie marudzić że ją nóżki bolą bo boi się sama klapnąć na tyłek.
Karola chodzi do przedszkola i ciągle choruje ale jak jest w przedszkolu to jest przeszczęśliwa. Jest w grupie 3 dla 4-5 latków i świetnie daje sobie radę. Zaczyna pisać a liczy jak na córkę dwojga informatyków przystało - perfect. Tylko do czytania ciężko... ale spokojnie :P 15 grudnia ma mieć wycinany trzeci migdał - mąż z nią idzie. Ma mieć przyjęcie i wypis tego samego dnia.
A ogólnie to na przełomie sierpnia/września byliśmy w Grecji na pierwszych wspólnych wakacjach. Podróż samolotem to była czysta przyjemność a pobyt tam był rajem - szkoda że tylko 7 dni :( A teraz się zmagam z wilgocią w mieszkaniu i pleśnią. Obecnie wybieram osuszacz powietrza z filtrem i nie umiem się zdecydować :D A że wszyscy mamy alergię na pleśń to muszę szybko coś zamówić :/ Emi mi tydzień temu się odcycowała na siłę bo musiałam się zacząć leczyć antybiotykami na zatoki ale spokojnie to zniosła. Już nawet nie rzuca butelką :D Ogólnie spoko :D A myśli o trzecim dziecku wyrzuciłam przez okno - to zoo mi wystarczy. A i kupiliśmy królika :D Mamy teraz króliczkę - Tusię i dwie koszatki - Balbinkę i Joko :) Dziewczyny je uwielbiają ze wzajemnością :) Szkoda że mam alergię na królika :P Ale świadomie kupiłam :P
Co do dziewczyn - są w sobie zakochane - jedna za drugą by w ogień poszła. Czasami są spory ale rzadko. Piękny widok :)

A ja padam na ryj :P Ale spoko - zaczynam się przyzwyczajać do myśli o małym białym pokoiku bez okien i klamek :D
I próbuję się pozbyć dużej ilości ubranek po dziewczynach co kiepsko mi idzie a pudeł przybywa :/

Jutro napiszę więcej bo ciężko mi pisać :P

mary - powodzenia :)

Witam się!

Sol - ojeju, ale ślepowron ze mnie!!!!! :-D:-D Wczoraj nawet nie zauważyłam, chyba sporo emocji we mnie siedziało! Kope lat!!!!! Fajnie, że u Ciebie wszystko OK! :-) Córy Ci rosną, ale ten czas leci! A dopiero Emilkę rodziłaś! :-)

Ja na nogach już. Mam ostatnią szansę coś wypić przed szpitalem, więc siedzę i sączę. O 3.00 była pobudka na jedzonko. Czuję się fatalnie, zmęczona, niewyspana, ale cóż... Do tego łapy mi straszliwie drętwieją, mam okropne problemy z pisaniem! :szok::szok::-(:-(:-( Zmykam pod prysznic. O 9.00 jedziemy, a do tego czasu będę zaglądać. Jeju, ale się denerwuję...
:sorry2::sorry2:
Miłej srody!

czesc dziewczyny

sol witaj ... nikt za dlugo bez bb nie wytrzymuje:-) . super ze u was wszystko ok.
mary powodzenia ...mam jakos przeczucie ze dzis jeszcze nie przytulisz swoijego maluszka

a ja jestem zasmarkana, Iwa chora- przeziebienie. w nocy wstawalam do niej 5 razy az w koncu zostalam w jej lozku bo juz mialam dosc chodzenia.a jeszcze na dodatek dzis jazdaa ja czuje sie jak bym sie przewrocic zaraz miala... iwa na nogach od 6.30 i zaczyna juz marudzic,czas na leki.

buziaki dla wszystkich

Na razie tylko w skrócie, bo mam ambitny plan posprzątać póki mała śpi..

Dla wszystkich babek buziaki!

SOL!!!!!!!!!!! Nawet nie wiesz ile razy o Tobie myślałam!!!!!!!!!

Palemko co u Ciebie??? Jak się czujesz??? Odzywaj się więcej!!!

Reszta staraczek - piszcie z nami!!!! Brak Was tu!!!

Witajcie :-)
Kołowrotek u mnie :sorry2: Zmęczenie dopadło w końcu, aż nie miałam siły kompa odpalać przez parę dni. Ręce jeszcze dają mi do wiwatu w nocy grrr..
Teraz siedzimy sobie z małą - oczywiście nie śpi od 3 nad ranem, od kiedy G. wyjechał do Wawy. Ostatnio mi więcej płacze i musiałam kropelki podawać. Wydaje mi się, że trochę pomagają..
Ola jest kochana, coraz częściej się uśmiecha i próbuje używać rączek - "wkłada" nimi smoczka do buzi jak jej wypadnie i lubi sobie cyca macać w trakcie jedzenia :-D A zasypiając, albo myśląc usilnie nad czymś składa rączki jak wiekowa babulka w kościele :-D A.. i zaczyna "mówić" mój okruszek, oczywiście tylko do mnie :-):-D

mary &&&&&&&&&&&&&&& za pomyślne odwrócenie :-):-):-)

sol !!! Wiedziałam, że nie wytrzymasz hehe :-p:rofl2:

Jestem...chyba:)
Wstałam i 6.40 i wyprawiłam panny do szkołi/przedszkola...wróciłam,umyłam podłogę i siedzę,próbuję nie zasnąć ale ledwo żyję...o 9 ma być Pani z Pcpr...
Miałam się jeszcze wykąpać ale nie dam rady,zrobię to później,niech Pani popatrzy Sobie na mnie w łachmanach do sprzątania:-D

reklama
hej dziewczyny

Mary chciałam ci wysłac sms ale nie dochodzą zmieniłaś numer? W każdym razie trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze u ciebie i dzidzi;) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekamy na wieści

Sol ;););) suuuuper że jesteś. Cieszę się że dziewczyny dobrze się rozwijają;). Piszesz że ubranek sie pozbywasz.... hmmmm a wystawiasz gdzieś można je zobaczyć. U mnie tez będzie dziewuszka może coś bym wybrała

LiL napisz nam gdyby Mary sie do ciebie odezwała

Asionek a jak sie wychowuje takie spokojne dziecie:-D:-D:-D:-D ja też takie chce;)

Szkoda że już po weekendzie. Mąż był w domu było tak fajnie. Złożyliśmy łóżeczko i kącik dla Joasi nabiera wyglądu. Czekają mnie ostatnie zakupy. Mam więc pytanie które kosmetyki do kąpieli polecacie? i jaki krem do pupci? tyle tego, że już sama zgłupiałam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry