• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary : zdrowka !!!!
ale ci zazdroszcze ze mia przesypia cale nocki. Moj L. tak mial na typ etapie... a filutek wciaz 2-4 pobudki w nocy... :/
no ale jak sobie saczy lleczko po 40-60ml to sie nie ma co dziwic ze za chwile znow glodny, a dzis o 6tej myslalam ze go z piorek oskubie...przebiudizl sie na ...10ml melka i poszedl dalej spac :)

a mi tez sie dzis zachialo ruchu i dlatego przepadlam bez slowa :) ttanczylam :)
filutek spal, teraz prysznic i poldek juz jedzie winda z niania :) zaraz obiad i drzemka :)

reklama
Mary-no mąż pozaliczał na razie wszystkie egzaminy-teraz gorsza część studiów bo pracę inż. pisze:-D, dziękuje za pamięć
a z MAją to impreza na całego-Danio był jakoś mniej wymagający:-D

oki ja muszę się zmotywować i zabrać ogry na spacer-choć głowa na tą myśl jeszcze bardziej boli...

a co do endo kobietki to się wku...łam, M. był odebrać a pani mówi w sklepie,że nie ma, był 11.02. a koordynatorka zamówień z centrali mówi,że zamówienie było już 8.02 do odbioru-szanownej pani w sklepie nie chciało się tyłka na magazyn ruszyć...szkoda słów

Paulina - motywacji życzę! Choć sama jej nie mam dziś, ale czuję się tak źle, że szok... Dobrze, że te egzaminy pozaliczane, to teraz &&&&&&&&&&&&&& za obronę!

Mary - masz trenera na siłowni, czy sama sobie jesteś trenerem? Ja bym się chętnie
zapisała, ale nie mam pojęcia od czego zacząć i żeby sobie krzywdy nie zrobić....
Popatrz! myślałam, że Twój M. jest Polakiem :) nie wiem skąd mi się to uwidziało :))))
Pewnie Cię pomyliłam z Sergee swego czasu :-)

Mademoiselle - sama trenuję, bo ja trenowałam przez wiele lat w PL. :tak: Ale na początek dobrze mieć z 1 h z trenerem. W zależności od rezultatu, jaki chcesz osiągnąć, doradzi, z których aparatów korzystać. ;-) Tu sa jeszcze zajęcia grupowe, więc jest masa możliwości. :tak: Polecam z koleżanką, bo jednak lepsza mobilizacja. Ja tam się sama kopnę w tyłek, ale fakt, czasem mam lenia... :eek::zawstydzona/y: Ale wiem, że dużo fajniej na początek chodzi się z kimś.

mary : zdrowka !!!!
ale ci zazdroszcze ze mia przesypia cale nocki. Moj L. tak mial na typ etapie... a filutek wciaz 2-4 pobudki w nocy... :/
no ale jak sobie saczy lleczko po 40-60ml to sie nie ma co dziwic ze za chwile znow glodny, a dzis o 6tej myslalam ze go z piorek oskubie...przebiudizl sie na ...10ml melka i poszedl dalej spac :)

a mi tez sie dzis zachialo ruchu i dlatego przepadlam bez slowa :) ttanczylam :)
filutek spal, teraz prysznic i poldek juz jedzie winda z niania :) zaraz obiad i drzemka :)

Jos - to Twój robaczek je po 40-60 ml? Czy tak w nocy ma? Nie wiem, czy to kwestia uregulowanego planu dnia, ale Mia je nam 5-6 razy na dobę po 130-150 ml. Odstępy są 4-5 h między posiłkami. A w nocy 2 razy - o 23 i 4-5-6. Ale Ty się kochana nic nie martw, wszystko Wam się ułoży! :tak::tak: Każdy bobasek inny i może nam się wszystko popsuć jak ząbki przyjdą, czego już się boję... :zawstydzona/y: Myślałam, zeby Ci skrobnąć wiadomość na FB. :-) Zaraz się zbiorę!

A w ogóle wczoraj zważyliśmy Mię przed kąpielą - 6030 g!
:-):-):-):-)

jos - uwielbiam tak sobie potańczyć....:))))
Miłej drzemki życzę :)

Mary - tak myślałam, że trener być musi na początek, mi nie zależy na pokazywaniu mięśni
tu i ówdzie :))) chciałabym natomiast ujędrnić ciało, i pozbyć się masy tłuszczowej z ud :-))))
Nie ukrywam, że zależy mi na czasie hahaaaa :)))))))
Patrzę tak na zdjęcia Mii i nie dowierzam jaka już z Niej duża dziewczynka :tak: i jaki pulpecik fajny :-D

Hej.
Pamiętacie mnie jeszcze? Pewnie niektóre z Was tak, mam przynajmniej nadzieję...
Na etapie staraczkowym pisałam tu... potem chwile na wystaranych, potem chwilę wcale, a ostatnio wróciłam do pracy i czasem uda mi się zajrzeć na forum i jednak brakuje mi rozmów... chciałabym więc czasem popisać sobie z Wami...

Mary - tak myślałam, że trener być musi na początek, mi nie zależy na pokazywaniu mięśni
tu i ówdzie :))) chciałabym natomiast ujędrnić ciało, i pozbyć się masy tłuszczowej z ud :-))))
Nie ukrywam, że zależy mi na czasie hahaaaa :)))))))
Patrzę tak na zdjęcia Mii i nie dowierzam jaka już z Niej duża dziewczynka :tak: i jaki pulpecik fajny :-D

Mademoiselle - no, pulpet niezły! :-D:-D Ma takie śmieszne policzki jak chomik prawie! :-D:-D A co do siłowni, to regularność na pewno pomoże. Na pewno sporo ćwiczeń na dolne partie, plus ogólnorozwojowe na resztę ciała. :tak: Pogadaj z jakimś trenerem z jakiejś siłowni zanim zaczniesz trening. Powodzenia! :-)

Hej.
Pamiętacie mnie jeszcze? Pewnie niektóre z Was tak, mam przynajmniej nadzieję...
Na etapie staraczkowym pisałam tu... potem chwile na wystaranych, potem chwilę wcale, a ostatnio wróciłam do pracy i czasem uda mi się zajrzeć na forum i jednak brakuje mi rozmów... chciałabym więc czasem popisać sobie z Wami...

Monia - heeeeeeeej! Jeeeju, kope lat! Wlatuj, kochana, i pisz, co u Ciebie! :happy::happy::happy:

reklama
Mary praca praca i jeszcze raz praca:( Wróciłam miesiąc temu i ciągle sie przyzwyczajam.. Na szczęście Wikuśka ma fajna nianię i jakoś tak nie bardzo jej przykro że mama pracuje... Jak wracam to nie może się nacieszyć:) Psiak przestał pałac chęcią zjedzenia niani więc w domu cisza i spokój:))
Wikuśka rośnie tak strasznie szybko a mi się ciągle wydaje że mam ją od wczoraj... I do tego jest taka cudowna, kochana, wesoła i w ogóle naj... że aż czasem nie wierze że ona jest naprawdę moja... aż czasem nie wierzę że spełniło sie to moje największe marzenie...

A Twoja Mia śliczna:)) i też już taka duuuża:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry