• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Łoboże młodam kopę lat..! :))) Nie pogratulowałam ząbka, niniejszym to czynię i pozdrawiam Was ciepło :)))) A Ty wiesz, że duża A. disiaj do mnie dzwoni i mówi - Agnieszka, Ty już masz 4 dni nieusprawiedliwione w pracy O_o ????????? Małosię nie przewróciłam, inaczej mi obliczenia wyszły... ale napisałam podanie o przedłużenie macierzyńskiego, potem wypoczynkowy 56 dni, potem się zobaczy... A Ty wracasz do nas??

wiolu bardzo się cieszę, że wszystko w jak najpiękniejszym porządku :)))))))) Wyśpij się po dzisiejszym maratonie!
Widzisz.... Ty mądra i neutralna, a kot goopi :/ Muszę się obmyśleć na nowo....

No, i teraz za ch***** nie zasnę!... :baffled::angry:

Tymczasem poproszę Was o radę!
Mam zamiar zrobić listę prezentów dla mojej małej na chrzciny. Że tak powiem, moja mama ma talent do kupowania prezentów tzw. niepotrzebnych, a rodzina M. ma zwyczaj i tak pytać, co chcemy. Moja siostra, która ma być chrzestną wypaliła ostatnio z chodzikiem, którego my NIE mamy zamiaru przy Mii używać w ogóle, więc musze coś wykombinować, by moje dziecię dostało coś, z czego będzie się być może za jakiś czas po swojemu cieszyło. ;-);-)
Polećcie mi, co warto mieć dla maluszka od 6 mies. wzwyż? Jakieś fajne zabawki edukacyjne może? Albo coś użytecznego, o czym nie mam pojęcia...

​Będę wdzięczna.

pok a o co konkretnie pytasz? mi się podobały tt, a i Olci przypadł smoczek do gustu;-)

No.... Na co zwracac uwage kupujac smoczki i butelki? Jak dla mnie wszystko wyglada tak samo, wiec nie ma znaczenia ktore, wiec najtansze? No ale skads te ceny wynikaja i jakies roznice jednak sa?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry