Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba dam.tylko sama musze go zniazdzyc bo te w sloiczkach to wszystkie z jablkami a u nas wiadomo....jak zwykle nie wolno.co do tego banana dodac zeby taki glutowaty nie byl?
Dziś dam mu jego ulubioną jagnięcinkę na objad to zobaczymy czy będzie pluł![]()
ja rozumiem ze moze mu nie smakowac ale wszystko oprocz gruszki?moze zaczne mu mango i kokosy dawac bo moze polskiego jedzonka nie lubi....

wybredny ten Twój NiuniuśMoj Fifi nie chce jeśc kaszek i nie wiem jak go zachecic, bo wyczytałam ze kaszki sa bardzo wazne w diecie dziecka, macie jakies własne sposoby?![]()
ja dostałam deserki od kuzynki z niemiec mleko z herbatnikami- to jeszcze ujdzie,ale poczekam i mus owocowy skład ananas, pomarańcza, morele, jabłko i coś jeszcze
oba od 4 miesiąca słoiczki![]()

nieźle

Chlebek bez skóki i ona jej podobno takie kuleczki z tego chleba formuje i ona to zjada. Tez nie bardzo to sobie umiem wyobrazićNieźlejak to dziecko je kanapki, bo ja nie bardzo rozumiem....