reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
no cooo:)) wczoraj jak siedzialam na wprost niej przy bujaczku to sie pochylila na siedzaco i zobaczyla moje wlosy na nogach i wyrywala mi po jednym (ajjjjjjjjjjj) a potem czule objelam moja tlusta golonke celem najpierw przytulenia a potem "wgryzienia" sie:) kotek ma futerko i zasluguje na swoje imie a matka zapuscila i nie ma nic :( no i gdzie tu sprawiedliwosc:p

rykiavik no to super,oby tak dalej!
alicja,dziękuję,a u Ciebie jak miło i ciepło się na sercu robi,z przypadku czy nie ważne że padło to pierwsze słowo :-) Gratulejszyn!
onesmile dzieki bardzo,a Paffcio to taki mały spryciarz,on tam pewnie po kryjomu już więcej potrafi zrobić hehe :-)
Dziulka !!! hehhehe:-D
Natolin grunt to dobre podejście,tak naprawdę nowe umiejętności u dzieci pojawiają się w bardzo różnych okresach,więc czesto jest tak że jedno dziecko będzie coś robić w 4 miesiącu a inne np po 6 i nie ma w tym nic dziwnego.

moja z obracaniem sie turlaniem, raczkowaniem nie ma problemów i juz chodze zmeczona ale niestety mama jeszcze nie powiedziała. Tyle razy mowie juz mama ze sama zaczynam sie ze soba nudzic a on sie tylko łsdnie usmiecha i idzie gdzie powalic reka.

a moje dziecko ostatnio robi mi " a kuku " . Kiedyś sobie siedzę na łóżku. W łóżeczku zrobiła się cisza, tak więc myślę że dziecko śpi nagle lekko odchyliłam głowę w bok i zobaczyłam czyjąś główkę wystającą z łóżeczka. Aż się wystraszyłam.
Tak to wygląda:
łukasz.jpg
Do tego Łukasz strasznie lubi mi okulary z nosa ściągać, chyba będę musiała do soczewek powrócić :)

hahah ale fajnie to wyglada MALA MI:)) maly szpieg:)) a co do okularow to Leane nie sciaga ale mi maca szkielka a potem ja nic nie widze:p

reklama
Moje kochane dziewczyny, Buziolki gorące za słowa otuchy ! Wczoraj rzuciłam młodą na matę i trochę "wymęczyłam" :)
Jak tylko zrobi postęp pt "turlam się sama" to niezwłocznie dam znać :)

Do góry