reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

ROXI to co powiesz na to ze jak mowie do Leane: ooo kupka jest???? (jak zmieniam pieluszke) to Leane sie cieszy i sama se brawo bije:)))))

aaaa!!!!!!! jemy wspolnie chrupeczki kukurydziane. Leane jak siedzi obok mnie i ma chrupek w raczce to ona ugryzie raz i mi daje, ja ugryze, potem ona, potem ja, sama mi daje do geby:))) fajnei to wyglada:))))

reklama
dziulka, hehe dobre :-) my razem smoczka żujemy ;-) jak rano Patryk się budzi to jeszcze przez szczebelki smoczka mi podaje żebym sobie z rana zapodała :-D

ROXI bo moze tobie innego "smoczka" brakuje???????? takeigo neico dluzszego???????:))) ale tak na serio to Leane smoczka tez mi w gebe wsadza bo wie ze wtedy robie smieszne miny, przewracam oczami a ona sie smieje na calego:)))

od wczoraj bawie sie tez z nia w "idzie pajacyk". dostala pajacyka takiego z galganka od chrzesnego i ona siedzi na podlodze i ja, biore pajacyka i nim ide " po podldoze do niej a potem nim laskocze ja po szyi -smiech na caly blok zanim pajacyk dojdzie do szyi:)))))

a moje dzieck ow koncu zajarzylo ze kabelka od laptopa sie nei dotyka i nei wyciaga z gniazdka!!!!!:)) chyba tatusiowy opierdziel z poprzedneigo razu poskutkowal:)

dziulka, to niech twój mąż opierdzieli mojego Ptyśka bo on ciągle i namiętnie wtyczki z gniazdek wyciąga wrrr... :wściekła/y:

A ja się pochwale że Patryk wkońcu zajarzył o co chodzi w biciu brawo i to sam :-)Kiedyś go uczyłam ale miał mnie w poważaniu :dry: a kilka dni temu sam zaczął bić brawo :-D
to ja tez Dziulkowego A. zamawiam,coby moją "elektryczkę" pouczył skutecznie;)
Brawo dla Patryka za "brawo":-)

dziulka, zboczuchu jeden :-D u nas podobne zabawy są i też śmiechu co niemiara :tak:
:eek:Eeeee....to Wy przy "tym" sie śmiejecie????;-):-D

A moj synuś daje buziaki!! Przeurocze to jest:-) ,przeważnie z otwartą buzią ale im sie wiecej z tego śmiejemy tym chętniej daje.Tacie po powrocie z pracy to juz rytuał:-D:-D
I też wciska mi do buzi wszystko co je a potem chce mi to wyciągnąć:baffled::confused2:

no i z glupoty wyszly nam zboczone teksty :))))))))))))

poza tym wydaje mi sie ze Leane z dnia nadzien nagle nam stanie na nogi... ma takie zachowanie coraz odwazniejsze -chyba ze jednak raczkowanie bedzie.... zobaczymy. widze ze rownowage lapie niezle:)

reklama
Do góry