reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

super gratualce dla rozgadanych dzieci.
u nas zadnego progresu w tej sprawie, dalej jest kakałko, mama, tata, baba, tam, to, cioto i po swojemu cos tam :D

reklama
Dawidowe jak Ci pokaże to się zdziwisz :-)
Margerrita zasób słów mu się zwiększy jak zacznie za Wami powtarzać jak papużka.

zacznie gadac, jak bedzie mial ochote, w sumie rewelacyjne dogaduje sie bez uzycia slow, ale pochwale sie, bo razem gotujemy, wogole wszytsko co robimy razem je za dwoch :D

dzisiaj sie zdziwilam bo wieczorem Leane je jogurcik i zawsze daje jej papierek z wieczka, na ktorym jest smok narysowany, i dzisiaj nagle haslo " dragon!" ( po franc. smok). zdziwilam sie bo nie kladlam nacisku na to slowo a zlapala:) za to jesli chodzi o wierszyki i piosenki to ona lubi moje wykonanie i chcialam zeby powtrzala za mna " w pokoiku na stoliku" i cos tam jeszcze to ona sluchala jak zaczarowana i tylko " jajo" powiedziala zamiast jajeczko. zauwazylam tez ze lubi jak spiewam a ja mam taki glos ze maaatko.....

Margerrita super, że Patryk ma apetyt, a zwłaszcza że lubi to co mu gotujesz, bo moja to wybrzydza...
Dziulka u Nas ten wierszyk też od jaja się zaczął a teraz powtarza co drugie słowo sama, a co do śpiewania to mnie słoń nadepnął na ucho, a Oliwia uwielbia jak jej śpiewam i tylko mówi "jeszcze raz".

KANIA widzę, że talent do śpiewania mamy podobny ;-) z tym, że jak ja zaczynam coś wyć to Alicja zaraz "nieeeee mamaaa nieeee" zaczyna krzyczeć :sorry2:

a ja fałszuję ale mam to gdzieś jak na razie to się cieszą może że ja tak brzydko śpiewam, ale Arek to śpiewak bo chodzi i śpiewa, lepiej niż gada.

reklama
Do góry