reklama
Kania78
...
Gratuluję Oliwii nowych umiejętności.Oli robi i mówi papa,przybija piątkę.I coraz czeście chodzi trzymając się samochodzika
ikaa29
Fanka BB :)
Już jestem w domu,mała śpi zasnęła przy akompaniamencie Puszka okruszka który leciał na okrągło 40 minut
i cały czas mi w uszach teraz gra

no i z tego wszystkiego pomyliłam wątki bo miałam na głownym napisać a znalazłam się tutaj
jakimś cudem
i cały czas mi w uszach teraz gra 
no i z tego wszystkiego pomyliłam wątki bo miałam na głownym napisać a znalazłam się tutaj
jakimś cudem

Ostatnia edycja:
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Elwirka gratki dla Oliwi!
Elwirka gratulacje dla oliwi
Mój Kubuś teraz jest na etapie nie tak słodko to mówi ze każdy kto przychodzi pyta się go o coś zeby powiedział nie do tego kręci glowa przy tym na prawo i lewo zaczął tez dawać buzi rzadko bo rzadko ale czasem zasłużenie i dostaje Pusz ego koktajl calusa
Mój Kubuś teraz jest na etapie nie tak słodko to mówi ze każdy kto przychodzi pyta się go o coś zeby powiedział nie do tego kręci glowa przy tym na prawo i lewo zaczął tez dawać buzi rzadko bo rzadko ale czasem zasłużenie i dostaje Pusz ego koktajl calusa
makuc
ELWIRKA super! mega gratulacje dla Oliwki!
WIOLI u nas tez aktualnie etap "nie" z kręceniem glowy i takim dziwnym wyrazem twarzy jest ;-)
rozbrajająco to brzmi i wygląda! chociaż zdecydowanie bardziej wolałabym, żeby to nie "nie" a "tak" w słownictwie Alicji dominowało 
WIOLI u nas tez aktualnie etap "nie" z kręceniem glowy i takim dziwnym wyrazem twarzy jest ;-)
rozbrajająco to brzmi i wygląda! chociaż zdecydowanie bardziej wolałabym, żeby to nie "nie" a "tak" w słownictwie Alicji dominowało 
kahaaa
elwirka gratki dla oliwki
wioli, makuc - rowniez gratki, w koncu to nowa umiejetnosc
wioli, makuc - rowniez gratki, w koncu to nowa umiejetnosc
Ostatnia edycja:
Roxannka
Pracująca mama!
Tak pisałyście o tym że wasze dzieciaczki wszystko chowają po zakamarkach mieszkania, no i na nas przyszła kolej ;-)
Wczoraj mój mąż szukał czapki Patryka żeby wyjśc z nim na dwór, nie znalazł tej konkretnej więc założył inną. Po powrocie do domu zaczął przygotowywać obiad i co znalazł w szufladzie pod piekarnikiem w której trzymamy patelnie ?
Oczywiście zaginioną czapke i jeszcze pare innych "skarbów" np. bidon z piciem 
Zauważyłam też że jak Ptysiek sobie ściąga skarpetki to wkłada je potem do sortera na klocki
Se miejsce znalazł ;-)
No i strasznie jestem z niego dumna bo umie układać piramide z kułeczek, o taką
dokładnie kolorami i wielkościami :-) Wcześniej mu wychodziło ale nie całość i głównie te największe, a reszte poprostu rzucał po pokoju
Dzisiaj siedział ok. 10 minut, układał i rozwalał i znowu układał, od czasu do czasu dając mi do ułożenia ;-)
Wczoraj mój mąż szukał czapki Patryka żeby wyjśc z nim na dwór, nie znalazł tej konkretnej więc założył inną. Po powrocie do domu zaczął przygotowywać obiad i co znalazł w szufladzie pod piekarnikiem w której trzymamy patelnie ?
Oczywiście zaginioną czapke i jeszcze pare innych "skarbów" np. bidon z piciem 
Zauważyłam też że jak Ptysiek sobie ściąga skarpetki to wkłada je potem do sortera na klocki
Se miejsce znalazł ;-)No i strasznie jestem z niego dumna bo umie układać piramide z kułeczek, o taką
dokładnie kolorami i wielkościami :-) Wcześniej mu wychodziło ale nie całość i głównie te największe, a reszte poprostu rzucał po pokoju
Dzisiaj siedział ok. 10 minut, układał i rozwalał i znowu układał, od czasu do czasu dając mi do ułożenia ;-)reklama
dawidowe
Roxi moja też kocha układać kułka a a dwa zestawy. Też poukłada,czasem sobie jeszcze pogryzie i nawet mi daje abym sobie pociuciałą kóleczko
. A wczoraj widziałam takie kuła gdzie chyba jest ze 20 i wysokościa są chyba jak Laurka. Myślałam na kupnem
. A wczoraj widziałam takie kuła gdzie chyba jest ze 20 i wysokościa są chyba jak Laurka. Myślałam na kupnemPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 863
- Wyświetleń
- 84 tys
- Odpowiedzi
- 121
- Wyświetleń
- 21 tys
- Odpowiedzi
- 160
- Wyświetleń
- 27 tys