reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
Już jestem w domu,mała śpi zasnęła przy akompaniamencie Puszka okruszka który leciał na okrągło 40 minut :szok: i cały czas mi w uszach teraz gra
:-D
no i z tego wszystkiego pomyliłam wątki bo miałam na głownym napisać a znalazłam się tutaj
jakimś cudem:baffled:

Ostatnia edycja:
Elwirka gratulacje dla oliwi

Mój Kubuś teraz jest na etapie nie tak słodko to mówi ze każdy kto przychodzi pyta się go o coś zeby powiedział nie do tego kręci glowa przy tym na prawo i lewo zaczął tez dawać buzi rzadko bo rzadko ale czasem zasłużenie i dostaje Pusz ego koktajl calusa

ELWIRKA super! mega gratulacje dla Oliwki!
WIOLI u nas tez aktualnie etap "nie" z kręceniem glowy i takim dziwnym wyrazem twarzy jest ;-):-D rozbrajająco to brzmi i wygląda! chociaż zdecydowanie bardziej wolałabym, żeby to nie "nie" a "tak" w słownictwie Alicji dominowało :cool2:

U nas też,a ten wyraz twarzy- bezcenny:-D:tak:- trochę łobuzerski,trochę "zbójowaty",trochę filuterny.Czasem specjalnie ją prowokuję,by to zobaczyć.Wystarczy,ze zapytam,czy chce syropku:-p:-D

Tak pisałyście o tym że wasze dzieciaczki wszystko chowają po zakamarkach mieszkania, no i na nas przyszła kolej ;-)

Wczoraj mój mąż szukał czapki Patryka żeby wyjśc z nim na dwór, nie znalazł tej konkretnej więc założył inną. Po powrocie do domu zaczął przygotowywać obiad i co znalazł w szufladzie pod piekarnikiem w której trzymamy patelnie ? :rolleyes2: Oczywiście zaginioną czapke i jeszcze pare innych "skarbów" np. bidon z piciem :-D
Zauważyłam też że jak Ptysiek sobie ściąga skarpetki to wkłada je potem do sortera na klocki :rofl: Se miejsce znalazł ;-)

No i strasznie jestem z niego dumna bo umie układać piramide z kułeczek, o taką i-fisher-price-piramidka-z-kolek-71050.jpgdokładnie kolorami i wielkościami :-) Wcześniej mu wychodziło ale nie całość i głównie te największe, a reszte poprostu rzucał po pokoju :-p Dzisiaj siedział ok. 10 minut, układał i rozwalał i znowu układał, od czasu do czasu dając mi do ułożenia ;-)

reklama
Roxi moja też kocha układać kułka a a dwa zestawy. Też poukłada,czasem sobie jeszcze pogryzie i nawet mi daje abym sobie pociuciałą kóleczko :dry: . A wczoraj widziałam takie kuła gdzie chyba jest ze 20 i wysokościa są chyba jak Laurka. Myślałam na kupnem

Do góry