Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hruda, wydaje mi się, że nie dostaniesz skierowania do poradni dla dzieci z autyzmem. Może do neurologa, ale też raczej nie. Jeśli masz wątpliwości idź do psychologa.
No to co pozosatje? Czy do psychologa musze miec skierowanie czy moze poszukac prywatngeo? Poradnia wczesnej interwencji? Moze tam?Ja jak sie dowiadywalam to skierowanie do poradni specjalistycznych z tego powodu dostaje sie po ukonczeniu przez dziecko 2 lat.
julitka ma szal na pukncie jednego z rodzicow i nie jestem to ja:-(
teraz moje dziecko wszedzie widzi TATE:zmywam kubki, ona patrzy i mowi:TATUN, prasuje, to kazdy ciuch jest wg niej TATUNIA, ciagle chodzi i pytajacym tonem mowi:TATA? TATUN?
u was tez tak jest?

a zawsze moze sie zdarzyc tak, ze wlasnie odesla Cie bez niczego..bo w PL i chyba w ogole na swiecie autyzm i podobne choroby/zaburzenia diagnozuje sie po ukonczeniu przez dziecko tych glupich 24...

pseudo ubezpieczenie bo jak coś trzeba załatwić to i tak musisz udać się prywatnie