Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stas mial chyba 4 razy przeciete dziaslo, siniakow na czole mial na bank z 10. 2 razy poparzone raczki ( od zarowki)Nogi ma cale obsiniaczone...nie ma co prawda "blyskawicy" jak Mati-Potter JustynyO, rany! To Maciuś do tej pory nabił sobie dopiero 2 guzy i miał 1 siniaka![]()
ale..wszystko przed nami
Aha - mial 2-3 razy na nosie
A wszystko sie dzieje tak szybko...ze trzeba wyprzedzic zamysl malego lobuziaka chyba na kilka minut przed
;-):-)O, rany! To Maciuś do tej pory nabił sobie dopiero 2 guzy i miał 1 siniaka![]()
... na cszescie na niej sie goi jak na psie

3 x rozcięte coś w buzi, poparzone paluszki,bo wsadził pod patelnię, zdarta skóra na rączce,bo przewrócił huśtawkę, guzy na czole z 5, siniaki na buzi min 20,a na nogach to nie liczęO, rany! To Maciuś do tej pory nabił sobie dopiero 2 guzy i miał 1 siniaka![]()
;-) żartuję oczywiście
julitka sinaki ma ciagle, albo na nozkach, albo na buzi, kilka razy juz miala przecieta skroke an buzce: na okiem 2 razy, pod noskiem raz, zadrapapny policzek, a guzow to nawet nie licze... na cszescie na niej sie goi jak na psie
![]()
ja to czasem mam wrażenie że dzień bez jakiegoś bach jak to Tuśka mówi to dzień dla niej stracony;-) na szczęście na niej tez goi się jak na psie a jakieś większe guzy czy otarcia szybko smaruję arcalenem i szybko schodzą
I to nabity wcale nie przez to, że zaczął chodzić, ale podczas skakania na łóżku
Ale moje dziecko raczej nie przeżywa zbytnio takich uszkodzeń 

Ale dzięki temu nie dotyka pieca ani piekarnika, chyba się oparzył ;-)

myślałam że nos jest złamany 

z nosa poleciałą jej krew z obydwu dziurek 

ale na szczęście szybko zatamowałąm krew i nos nie spuchł,także nos jest cały ale ile strachu się najadłąm to tylko ja wiem 

Wiesz, przywiązałam się do swojego dziecka.Nie chcesz zamienić się na dzieci;-) żartuję oczywiście
![]()
:-) Ale jak Maciuś będzie niegrzeczny to się zastanowię;-)
I raz oparzył się tak jak Mati Justyny, wkładając rękę pod patelnię.