reklama

Rozwój naszych dzieci

Jeny ale Wasze dzieci już dużo słów znają =( przy nich mój Kubala szkoda gadać.
Kasiu nie martw sie slowa mojego Mateuszka to idzie policzyć na ręce jednej ręki:tak:
ach zapomnialam napisaćjak dziś byliśmy u mojej koleżanki to Matuś bawil sie i nagle wstal i zacząl podnosic sweterek i odkrywać brzuszek no i ja do niego powiedzialam że ma brzuszek pempuszek a on zacząl tak jakby cisnąć kupke i sie go pytam Mateuszku chcesz kupke to on szybciutko pobiegl w stronę lazienki i ladnie zrobil do muszli siku i kupkę:tak::-):-)

reklama
Kasiu nie martw sie slowa mojego Mateuszka to idzie policzyć na ręce jednej ręki:tak:
ach zapomnialam napisaćjak dziś byliśmy u mojej koleżanki to Matuś bawil sie i nagle wstal i zacząl podnosic sweterek i odkrywać brzuszek no i ja do niego powiedzialam że ma brzuszek pempuszek a on zacząl tak jakby cisnąć kupke i sie go pytam Mateuszku chcesz kupke to on szybciutko pobiegl w stronę lazienki i ladnie zrobil do muszli siku i kupkę:tak::-):-)
brawo

Adaś dziś cły czas też podnosił koszulkę i siadał na nocnik mówiąc siku. Może niedługo da sobie zdjąć papmera i zrobi na prawdę:sorry2:

No i tu jest się czym chwalić GRATULACJE dla Mateuszka:tak::tak:

Gratulacje dla Mateuszka!I życzymy dalszych sukcesów:tak:

Asiu to również mnie pociesza i jeszcze jedno to, że Kuba wszystko rozumie : ) podejrzewam, że jak dziecko zna znaczenie rzeczy i słów to już dużo i pomoże mu to zacząć mówić. Mówi się też, że jak dziecko szybko zaczyna chodzić to z mową jest troszku dłużej. Oczywiście to zdanie starszego pokolenia, ale może coś w tym jest.

Zaraz uciekam położyć małego spać. Oby się udało.

. Mówi się też, że jak dziecko szybko zaczyna chodzić to z mową jest troszku dłużej. Oczywiście to zdanie starszego pokolenia, ale może coś w tym jest.

patrząc po mojej Juli to jest to bzdura bo niunia zaczeła chodzić mając 16 miesięcy, więc powinna już mówić pełnymi zdaniami:-D

od paru dni uczę ja mówić "tak" i "nie" i już slicznie powtarza ale świadomie jeszcze tego nie mówi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry