Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maciuś mało się wspina, on z tych ostrożnych typów ;-):-)
U nas jak juz gdzieś wlezie to chce jeszcze z tego zeskakiwać- nie ważne jak wysokoczy wasze maluchy tez sie tak po wszystkiem wspinaja? piotrus zawsze to lubil ale to co wyprawia ostatnio przechodzi ludzkie pojecie! wylezie wszedzie! i wcale mu nie przeszkadza, ze skads tam spadnie. poplacze jak boli i znowu wlazi na ta sama rzecz!

u nas Mati przesuwa se krzesla aby dostac się do kranu w kuchni, wchodzi również na stół i okno

U nas jak juz gdzieś wlezie to chce jeszcze z tego zeskakiwać- nie ważne jak wysoko

Donakt ja przy Mai miałam takie same podejście jak Ty teraz i jak ma te 5 lat widzę efekty, chcioałam dobrze a jest źle. Ostatnio na tym zakończeniu tańców moja mała stała jak ten kołek w kolejce do zjeżdzalni a inne dzieic sie przepychał i została w tyle...... mówiła: mamusia ale one sie pchały, a nie ładnie sie pchać.............. no i w konsekwencji w ciągu 3 godzin tylko 1 raz zjechała bo niezdążyłajak ja mam nauczyc "zycia"? przecuiez nie ebde walczyc z nia o zabawki.
chyba czeciej musimy jezdzci do tesciow i chodzic na duzy plac zabaw, gdzie jest sporo dzieci

ja też tłumaczyłam ale widocznie nie zakumaław takich sytuacjach jej tlumacze, zeby trzymala zabawke mocno, nie dawlaa, lub odebrala ale ona jest taka wtedy niesmiala i zastraszona:-(
moze po jakims czasie sie nauczy
ale może Julitka zrozumieDo teściów to lepiej nie. Co jej po kontaktach z takimi dziećmi? Lepiej zacząć na palcu zabaw.chyba czeciej musimy jezdzci do tesciow i chodzic na duzy plac zabaw, gdzie jest sporo dzieci