Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja jak mieszkałam z rodzicami jak Maja była malutka to na zimne płytki w kuchni położyliśmy zwyczajny, stary, chodnik czy dywanik. Znaleźliśmy go gdzieś w piwnicy. A Twój mały jakby nie miał siły i nie czułby się pewnie to by nie wstawał. Wrzuc na j luzu i tak musi sobie kiedyś te guzy nabic w końcu poznaje świat i musi się sam zorientowac co może a co nie. ;-)Kasiu z brudkiem to tez juz luz, zimna podloge moge przelknac, gorzej z tym, ze uwielbia wstawac, ale stoi dosc chybotliwie z racji tego kiepskiego napiecia miesniowego (dlatego nie powinien jeszcze stac). Czesto sie potyka i upada. Martwie sie, ze jakis upadek mi umknie, nie zdaze go zlapac i moze sie zle skonczyc. Mysle, ze poki tak czesto sie wywraca, daruje sobie ta kuchnie.
Aha, nie powinnam go unieruchamiac w krzeselku za czesto, tylko na czas karmienia. Nie wskazane jest aby stał, chodził i dlugo siedzial.