reklama

Rozwój naszych dzieci

Ale nie zgadzam sie co do wyluzowania w sprawie pozwlania przewracania sie na terakotę.
Dlatego odśwież dywan i będzie ok.;-):tak:

Ja małemu dziś pokroiłam na kawałeczki chlebek z masełkiem i ładnie położyłam na talerzy. Oczywiście mały siedzi na podłodze. A on talerzyk hop siup przewrócił i wyrzucił. Chlebek najlepszy z podłogi i polany jeszcze wodą dla mojego skarba.

Ostatnia edycja:
reklama
Enia - ta reklamówka ze skarpetami - Tez cos takiego mu zrobie - powrzucam jakies miekkie rzeczy w folie, zawiąrzę i mu dam.

Dziewczyny, jakie jeszcze niekonwencjonalne zabawki wykorzystujecie?

Adaś lubi puszki od herbat Hippa czy cos takiego. Wkładam mu coś do środka i zamykam. I jest wspaniała grzechota. Zakręcane pudełka po lekarstwach też mu się podobają z czymś w środku.
A najlepszy gryzak to wieczko od zupek czy deserków. A i jeszcze lubi wkładac do buzi Mai korale drewniane a ona zawsze się złości, że takie oślinione.

Carioca - nie zawsze mu ją zawiązuje, wywalnie skarpet z szeleszczącej reklamówki to też frajda i wszekie niegroźne opakowania z czymś hałasującym w środku
Agulka - gryzak z wieczka po hippie, puszka po herbacie, pudełka pa lekarstwie z czymś wśrodku to dokładnie tak jak u nas

Ostatnia edycja:
okej, mam puste puszki po mleku, mozna je wreszcie wykorzystac...
Reklamowka raz zawiazana, raz nie.
Ide do roboty, ale nie wylaczam kompa, licze na pomysly, chociaz i tak juz wiele mi podsunelyscie.

aha i jeszcze pusty słoiczek po deserku do tego łyżeczka i można mieszać, pukać i stukać na różne sposoby daje mu też zamkniętą butelke po soczku lubi ją turlać po podłodze
i bardzo lubi jak mu pstrykam wieczkiem tam, gdzie było wlęsłe jak był zamkniety sok czy zupka
cały czas próbuje tak robić, ale do tego to jeszcze długa droga:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry