Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój to samo i zaraz łapska wpycha do pojemnika ze sztućcamimój opanował odkręcanie wody nad bidetem:-). a jak widzi, że ktos cos wkłada do zmywarki to zaraz przymelcuje.

za noże sie łapaću nas jst identycznie jak maly slyszy lub widzi że otwieram zmywarke to już jest przy niejmój to samo i zaraz łapska wpycha do pojemnika ze sztućcamiza noże sie łapać
więc staram się to robić pokryjomu
u nas jst identycznie jak maly slyszy lub widzi że otwieram zmywarke to już jest przy niejwięc staram się to robić pokryjomu
![]()

:-)
Hruda u nas tylko na siedząco, ale u nas tylko piciu ( nie mleczko) i nie z butli ze smoczkiem tylko z niekapka.Mam pyatnie dla mam samodzielnie pijacych maluszkow: czy dajecie im butle do lozeczka czy na foteliku, czy nakladacie sliniak bo np cieknie po brodzie, i jakich smoczkow uzywacie bo moj 3przepywowy kapie wiec obawiam sie ze Stas moze wiecej tego mleka rozlac niz sie napic
i mam znowu dola "rozowjowego"...Stas nie mowi ma-ma...:-nerd:
![]()
Hehehe..juz rano obmyslalam posta jak pozale sie wam ze to moje dziecko za nic w swiecie nie chce trzymac butli...a tu patrze, skubaniec, chwycil w obie raczki, przechyli zeby wiecej lecialo i ciagnie...i to gruba butle aventa:-)
Mam pyatnie dla mam samodzielnie pijacych maluszkow: czy dajecie im butle do lozeczka czy na foteliku, czy nakladacie sliniak bo np cieknie po brodzie, i jakich smoczkow uzywacie bo moj 3przepywowy kapie wiec obawiam sie ze Stas moze wiecej tego mleka rozlac niz sie napic
i mam znowu dola "rozowjowego"...Stas nie mowi ma-ma...:-nerd:
![]()

mój z butelki to tylko herbatka. A jak mu daje do potrzymania to zaraz smoka naciska i wszędzie tryska.

Hruda u nas tylko na siedząco, ale u nas tylko piciu ( nie mleczko) i nie z butli ze smoczkiem tylko z niekapka.