izabela352
Fanka BB :)
juz dawno. jeszcze nie raczkowal a juz umial wstac z pozycji siedzacejObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz dawno. jeszcze nie raczkowal a juz umial wstac z pozycji siedzacej

nauczyla sie dzielic zkazdym jedzeniem i podwac do buzi. daje tez lalce pic i robi jej :aaaaa - t zn usypia narekach![]()
:-) Gratuluję jestem pod wrażeniem.:-) Gratuluję jestem pod wrażeniem.

dzis jezce bawiac sie samochodem "mowila": brrr
!

tak u nas tak samo a jak słyszy samochód z oknem to też robi brrrr a jak się cieszy jak przez okno oglądamy jadące samochody.Gratulacje u nas nic z tych rzeczyczy powinnam się już niepokoić że Mateuszek nie jest tak'' kumaty'' jak wasze dzieci
![]()
Jestem pod wrażeniem waszych dzieci i ich nowych umiejętności. Ja niestety nie mogę prowadzać Tymka, choć coraz częściej rwie się do tego. Oficjalny zakaz lekarza-rehabilitanta. Chodzi o to, że Tymek musi jak najdłużej raczkować, żeby maksymalnie wzmocnić mięśnie i kręgosłup. Nie mogę go też wsadzać w żadne chodziki i jeździki.
A propos rehabilitacji, to właśnie w poniedziałek byłam na ostatniej wizycie w ośrodku i już więcej nie potrzebujemy ćwiczeń. Tymo rozwija się pięknie, pani doktor była zachwycona, jak ładnie się wyrównał. Musieliśmy zaprezentować jej wszystkie umiejętności Tymka, np. raczkowanie i wstawanie na nóżki. Przy okazji pani doktor rozwiała nasze niepokoje odnośnie stawiania stópek (lekarka w przychodni zwróciła uwagę przy badaniu że Tymek podwija stópki). Według rehabilitantki jest to naturalne w tym wieku, zaleciła "szczotkowanie" i masowanie stópek.
Tak więc rozdział pt. rehabilitacja i asymetria został przez nas - mam nadzieję - definitywnie zamknięty.