reklama

Rozwój naszych dzieci

wlasnie poczytalam kalendarz rozwoju dzieci i tam jest napisane, ze 11-mieiseczniaki chca podobniez juz rysowac i nalezy im kupic grube swiecowe kredki ( nietoksyczne)!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: jestem w szoku:szok::szok::szok: bo o rysowaniu to jescze nie myslalam:szok::szok:

no i tam tez mowia, ze dziecko juz powinno kilka wyrazow prostych mowic, a moja gwiazda nic!!!!

reklama
To może o jakiś geniuszach czytałaś:szok::-D
Moje dziecię w ostatnich dniach zrobiło się super pobudzone, ruchliwe, ciekawskie, sprytne, przebiegłe... Takie ADHD normalnie. Już padam przy nim n apysk. Co chce pokazuje palcen i woła yyyyyyy. Na mnie też tak woła. Pokazuję mu palcem i nazywam rzeczy,a jak trafię na tą upatrzoną to się śmieje. Aha, jeszcze jest "ziii", ale nie mogę wyczaić o co chodzi

Ja niestety nie mogę prowadzać Tymka, choć coraz częściej rwie się do tego. Nie mogę go też wsadzać w żadne chodziki i jeździki.

Tak więc rozdział pt. rehabilitacja i asymetria został przez nas - mam nadzieję - definitywnie zamknięty.
u nas to samo, choc z innego powodu.
to pewnie odetchnelas z wielka ulga. super!

Takie ADHD normalnie. Już padam przy nim n apysk.
jakbys pisala o mnie...

Justyna ja też podejrzewam, że moje dziecko to kolejny przypadek ADHD :/ normalnie ma motorek w tyłku.

Ostatnio uwielbia pokazywać brzuszek, perdzieć buzią i mówić " pa pa " ciągle chodzi i bredzi pod noskiem " pa pa pa pa " :)

Mój tatat tatat to woła od 3 miesiecy a tak od 2-3 ty mama :)
jeszcze jes niania nani coś w tym stylu i Ada na bratanice a i am oczywiście :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry