Bozienka24
Fanka BB :)
ehhh niepotzrebnie sie zamartwialam moja slicznotka kopie mamusie i kopie i kopei i wystawia cos i znowu kopie i przeplywa i tak juz ktoras godzinke
nadrabia wczorajszy dzien
ehhh kopniaczki bo calym dniu ciszy BEZCENNE 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czesc! Mnie ginekolozka powiedziala, ze tak naprawde ruchy dziecka na tym etapie nie maja wiekszego znaczenia i ze mam sie zupelnie nie martwic jak nie czuje bobasow, bo powinno sie zwracac na to uwage dopiero od okolo 30 tego tygodnia ciazy i wtedy norma jest 6 ruchow na lewym boku na 2 h. Wiec dziewczyny nie martwcie sie tym zupelnie jeszcze![]()
i ja póki co rzadko odczuwam i czasem sama nie wiem czy to co czuję to jest dziecko i też bym już chciała wiedzieć że kopniak to kopniak, że dzidzia się kręci, przepływa czy co wy jeszcze piszecie
czasem czuje jak się wypnie, chyba się tedy musi przekręcać, a tak to mało co wyczuwam z ruchów, motylki jakoś przeszły, może macica się znacznie przesunęła powiększyła i synek ma więcej miejsca, no nic jutro podejrzę i podpytam mojego mrukliwego lekarza o te ruchy, ale spodziewam się odpowiedzi, że pewnie jeszcze za wcześnie żebym coś czuła....