reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

No moje dziecko nie daje mi zapomniec o sobie przez ten tydzien codziennie kopie i to bardzo dlugo mam wrazenie ze spi moze tylko z dwie godziny:-)pamietam jak bylo wczesniej dwa dni sie nawet nie odzywalo do mnie a teraz....:-D

reklama
ja tez spie na baletnice z tym ze miedzy nogami mam jeszcze banana lub jak go w nocy zgubie-tudziez mąz mi go ukradnie to mam kołdre ale wlasnie tam spi pol na brzuchu pol na boku i Iga tego nie lubi bo mnie budzi

a dzis moje dziecko kopalo mnie po podbrzuszu co przyjemne nie jest ;/ bo juz ma sile kopac wiec troche to boli ! ale glownie na srodku brzucha w 25 tc mi podeszl abardzo wysoko i to bol sprawilo ale teraz w sumie na srodku mamie kopie i chyba lezy jak w kolysce bo czuje ja w prawym boku a po chiwli w lewym i wiem ze na pewno tak syzbko by si enie premiescila z prawej na lewa czy odwrtonie

Moje dziecie bylo przez ten tydz spokojne...ale to przez to pewnie ze mamcia we wtorek miala troche stresu:-(...ktorego nie szlo zatrzymac
Ale dziś moj Olinek mnie obudzil i mi lepiej...szczegolnie po tym wczorajszym stawianiu sie brzucha i skurczaniu

Moje tez kopie ale teraz czesciej czuje jak sie wypina, a czkawke tam na miednicy jak ma :)

Moj brzuchol tez sie zaczyna stawiac tak 2-3 razy na dzien nawet jak leze i odpoczywam, ja biore no-spe wtedy 2 razy dziennie i magnez.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry