Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wkladka tylko troszke wyprofilowana bo Stasiek musi nosic je na odwrot i takie wyprofilowanie psu na budeHrudzia bardzo dobry prezent
nie ma co kupować tańszych podróbek jak mi tłumaczyła Juli fizykoterapeutka te kapcie mają wyprofilowaną wkładkę, jakiś specjalny obcas tylko zapomniałam nazwę no i są wysokie za kostkę co ładnie usztywnia staw skokowy a tańsze odpowiedniki tego nie posiadają![]()

My dalisamy 99zika ale sa tansze - nie z kauczukowa podeszwa. Wzielismy te bo kauczuk jest bardziej gietki.hruda, a ile trzeba przygotowac kasy na takie butki?
Hrudzia bardzo dobry prezent
nie ma co kupować tańszych podróbek jak mi tłumaczyła Juli fizykoterapeutka te kapcie mają wyprofilowaną wkładkę, jakiś specjalny obcas tylko zapomniałam nazwę no i są wysokie za kostkę co ładnie usztywnia staw skokowy a tańsze odpowiedniki tego nie posiadają![]()
tez w Bartku firmy Daniel. troszke sa duzawe, ale takie nam polecila ekspedientka i julitka sie nawet nie zawadza.

ale może komuś link się przyda,bo taniutko http://www.allegro.pl/item525618542_elegancki_garnitur_roz_98_polecam_od_ss.html