Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nuska -ejze, rzeczywiscie roznica jest, nie ma co! Dresik sam w sobie jest strojem raczej standardowym wiec wlasnie o roznice chodzi ( jak w Zywcu;-)
) wiec pisz, pisz, nich zwracaja albo dadza taki jak na fotce!
![]()
no to ja wczoraj kupiłam tez ten dres tylko czerwony, ciekawe jaki przysląWpadłam się pożalić :-( zmówiłam taki dresik
a dostałam taki taki
i nie podoba mi się juz do nich napisałam ciekawe co mi odpiszą
.

Musze zaraz do nich napisać, że chcem taki jak na zdjęciuten drugi dresik nawe ni sie nie chce pokazacWpadłam się pożalić :-( zmówiłam taki dresik
a dostałam taki taki
i nie podoba mi się juz do nich napisałam ciekawe co mi odpiszą
A co do skarpeto-kapci jak się sprawują? Bo chyba muszę też Igorkowi takie kupić bo w tych co ma pocą mu się nóżki chyba mu w nich za ciepło.

my mamy wykładziny i dywany, nawet chodnik w kuchni i łazience to jest ok, ale jak jestem u rodziców a oni mają płytki i panele to jest zimnicaAle w czym widzisz problem? My mamy tylko jeden dywan, reszta to płytki i panele i Maciek w samych skarpetkach lata, a i tak ciągle mu ciepło. Nie grzejemy w domu. Nawet okna otwieram często.

to chyba zalezy od domu. mieszkania sa chyba cieplejsze a wiekszosc naszych znajomych mieszka w domach jednorodzinnych. chociaz bylam ostatnio u kuzynki w bloku i jak zmienialam piotrkowi pampersa to mial cale nozki zimne. wtedy wlasnie kupilam skarpeto-kapcie.my mamy wykładziny i dywany, nawet chodnik w kuchni i łazience to jest ok, ale jak jestem u rodziców a oni mają płytki i panele to jest zimnica![]()