justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Juz kiedys pisalam sposob mojej tesciowej (bardzo dobry, sprawdzony) mierzymy obecne buciki,ale podeszwe, nie w srodku i taka powinna byc wkladka nowego buta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też się zastanawiałam nad nim................ i dalej się zastanwaim a kupiłam normalny, oglądałam go i wydawał się nawet, nawet........... może następnym razem, ale bo na święta kupię za bonyMam nadzieję, bo jeszcze nie trafiłam na idealny kubek/bidon. Wymieniamy Maciusiowi co jakiś czas na nowy zupełnie, ale nie jestem z żadnego do końca zadowolona.

cena około 36zł
w przedszkolu tez uzywaja zwyklych szklneczek tylko z grubszego szklai na noc, bo mój mały często woła PIĆNo w domu to jasne, że ze zwykłego kubka, ale ja szukam idealnego kubka na dwór.

No w domu to jasne, że ze zwykłego kubka, ale ja szukam idealnego kubka na dwór.
a w nocy wprawdzie Zuzia nie pije ale zawsze mozna dziecku podtczymac kubeczek jak jest zaspane przeciez to chyba chodzi o pare lykow w razie gdyby dziecko sie przebudzilo