Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w sklepach w dziecięcym obuwiem Panie/Panowie są przyszkoleni i mają specjalną miarę do mierzenia dzieciom stópekJa jakoś nie umiem wybrać kozaczków małej na zime. Jak dużo za duże kupujecie? Bo mam dylemat. Szkoda że nie ma jakiegoś cudownego rentgena żeby zobaczyć ile te paluszki maja miejsca eh....

fajne te czapeczki i jeszcze od jednego dostawcyaz musze sie pochwalic jakie dwie fajne czapki kupilam i kazda za 2,90
CZAPKA HALLO KITTY! NA 2-3 LATKA (791168564) - Aukcje internetowe Allegro
CZAPKA BŁĘKITNA Z MISIAMI! NA 2-3 LATKA (791162760) - Aukcje internetowe Allegro
ca do butkow to ja kupilam o 2 rozmiar wieksze bo wiadomo przy zimie zakladamy grubsze skarpetki lub rajstopki...

a weź przykład z siebie. Kupiłabys sobie 2 numery większe buty i załozyła grubą skarpetę czy było by Ci wygodnie i komfortowo???????powiedziano mi kiedys ze but powinien byc o 1cm wiekszy a z grubszymi rajstopkami to te buciki sa o jakies 1,5 cm wieksze. w sklepie byla miarka do mierzenie stopy wiec wiem ile luzu mala ma w nich...
co prawda na poczatku chodzila w nich smiesznie ale to dla tego ze nie byla przyzwyczajona do kozakow![]()