reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
No i nie dopisałam, kup w Świecie Dziecka bo na allegro się nie opłaca + koszta wysyłki, to zaplacisz więcej a to kosztuje kolo 20zł :tak:

etka- ja prawie wcale nie kupuje na allegro. raz, ze przesylka kosztuje a dwa jak czegos nie dotkne to temu nie ufam. a poza tym mam wieksza frajde jak ide do sklepu ;-)

A my dzis bylysmy z hanifka na spacerku po drodze weszlam do sklepu dzieciecego no i normalnie musialam cos kupic wszystko takie ladne bylo wiosenne i letnie juz tak wiec kupilam HAnifce 3 sukieneczki juz na lato...w zeczywistosci wygladaja o wiele ladniej...

uwielbiam takie sukienki po zawsze na chłodniejsze dni moża ubrac coś jeszcze pod spód jakąś gładką bluzeczke
ja tez małje kupuje mnóstwo sukieneczek ale raczej używane markow w second heandzie bo jak mam dać min. 40 zeta za kiecke na kilka tygodni to ja dziękuje i za te pieniądze mam 5 ekstra

Klavel - śliczne sukieneczki. Widze, że też się obkupujesz w KIK'u:tak: Ładne mają tam ubranka, tylko np. z bawełnianymi body miałam problem, bo się strasznie rozciągały po praniu (a piorę zgodnie z instrukcją producenta). Ja często zaglądam też do Zeemana, mimo, że to taki "tani dyskont" to jednak wydaje mi się, że bieliznę niemowlęcą mają lepszej jakości a ubranka równie słodziutkie, przy czym całkiem nie drogie. Na razie nie kupuję za dużo ubranek, bo i tak pełna komoda, ale na lato pewnie będę musiała zakupić trochę rzeczy, bo te po Kubie będą albo już za małe albo jeszcze za duże, mimo, że przecież to niby 2 m-ce różnicy, bo Kuba lipcowy a Tymo wrześniowy.

No kupuje w kiku bo ciuszki sa fajne i nie drogie za sukieneczki dala 11 euro ta rozowa kosztowala 2,99 a dwie pozostale po 3,99 czyli grosze to wychodzi w polsce o wiele drozsze sa ciuszki wiem bo mama mi duzo kupila i wysylala juz tez na lato ale teraz powiedziala ze sie nie oplaca no i wysala hanifce 100 euro na zajaczka i ja jej w kiku pokupuje narazie jeszcze sie wstrzymam bo chce zobaczyc po ile sa ciuszki dzieciece w turcji i jakie..
a o tym drugim sklepie nie slyszalam u nas jest jeszcze sklep familia tam znajdziesz ciuchy dla calej rodziny i tez po przystepnych cenach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry