Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
durna krowa
Wiecie dziewczyny jego siostra to atrakcyjna babka ze świetną pracą i dobrze prosperującym mężemKasy mają na wszystko, raczej nie rozumieją ani trochę mojej sytuacji...

Margarita poradzisz sobie na pewno,jak z jednym dalas rade,to i z dwojka dasz, teraz masz hustawki nastrojow i myslisz tylko w zlych barwach,ja slyszlam opinie,ze przy dwojce mniej roboty niz przy jednym, za granica lepszy socjal niz w pl,to bedzie ci latwiej, rodzicami sie nie przejmuj,musza ochlonoc do tej sytuacji,kazdy chce,aby jego dzieci bylo szczesliwe,mieli pelne rodziny,bo tak latwiej niz samotnej matceja tez martwie sie co z praca bedzie jak juz bede mogla wyjsc z domu...dosc,ze sama zagranica, to z dwojka dzieci, kiedy bede w stanie zaczac zarabiac, nawet nie chce myslec. i tak juz tyle czasu zmarnowalam, bo w malzenstwie postawilam na fakt,ze facet utrzymuje rodzine,a ze jemu co chwile cos nie pasowalo, wyjezdzalismy i zmienialismy msc zamieszkania,ze nie mialam mozliwosci sie rozwijac. teraz jak juz corka tu poszla do szkoly, zostalam w ciazy sama i ze wsz problemami. bede zaczynac wsz od nowa i bedzie ciezko. tez jestem po studiach,ale zero doswiadczenia. zajmowalam sie fryzjerstwem,ale tez krotki mam staz ze zwgl na ciagle zmiany pobytu, a wiadomo w tym zawodzie liczy sie doswiadczenie. jestem totalnie rozgoryczona, winie sie,ze nie bralam zycia za rogi wczesniej. teraz na mnie to wsz spadlo i chyba gorzej byc nie moze...a to dopiero poczatek ciazy...co aj zrobie, nie wiem...

a czy życie sobie skopałam i tak i nie no mogło by się lepiej ułożyć ale mogło jeszcze gorzej a mam nadzieję że jeszcze dużo szczęśliwych chwil przede mną ;-)