@pomyluna2 strasznie Ci współczuję. Brak słów na ojca Twojego dziecka...
@Minimousedot hehe jeden z moich ex (a było ich dwóch, nie licząc ojca dziecka) mnie zdradził z puszczalską koleżanką. A też uważałam, że jestem ciekawą osobą - dużo tatuaży, studentka budownictwa na polibudzie, niewybredne poczucie humoru, atrakcyjna itp. Jego znajomi mnie uwielbiali. I postanowiłam wybaczyć zdradę. Ale po 4 latach od zajścia go zostawiłam.

Ojciec dziecka zachwycał się mną, ale widocznie to wszystko nie wystarczy. Chyba lepiej byłoby być nudną, żeby mieli pole do popisu. A tak? Jesteśmy za silne i to ich chyba przerasta.
@Eiko @Kajmakowe123 ja mam 26 lat, na początku roku 27, i też się boję, że zostanę sama. Żadne portale randkowe nie wchodzą w grę - bo boję się, że spotkam kogoś znajomego. Ludzi nowych nie lubię poznawać, a i okazji do tego za bardzo nie będzie, bo jak i kiedy? Ale znam mnóstwo kobiet z dzieckiem/dziećmi, które tworzą normalne związki z innymi mężczyznami.
Ja mam teraz masakrę z jednym kotem. Codziennie do weta jeżdżę. Wczoraj to byłam u dwóch, 4h poza domem. Wydane 700zł i nadal nie wiadomo co mu dolega... Chyba nerkę sprzedam, żeby mieć na wszystko

No i jestem po kilku rozmowach z ojcem dziecka...