Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ania mi sei nie spieszy zeby sie z kims wiazac, stracilam zaufanie do facetow i nie chce narazac juz moich dzieci na kolejnego "tatusia"
zobaczysz, Tobie tez z czasem przejdzie
gjoasia ja tez mialam ostanio sen,ze maly juz byl ale na lozku siedzial pierwszy ex!
az sie obudzilam cala mokra.
to jest to az strach cos zaczynac bo najbardziej potem dzieci cierpia
ja tez narazie uciekam bo malemu sie pozycja siedziaca nie podoba.to do potem
hej dziewczyny)
ja sobie dopiero wstalam zjadlam sniadanko wzielam lekarstwa i moglam siasc na kompa upał niesamowity u mnie ..ehh ale obiecalam siostrze ze przyjde wiec jakos ede musiala sie wybrac . dobrze ze chociaz wiaterek jest troche)))
kitta -ciesze sie z Twojej decyzji napewno dasz sobie rade dzielna kobietka z ciebie
aa i dostalam wiadomosc od bezsennej ok 1 godziny ze rodzi) ale od tego czasu cisza wiec niewiem..mam nadzieje ze juz jest z Kubulkiem)))
ale macie tempo poszlam wczoraj o polnocy a teraz mialam juz 4 strony do czytania niezle;D