Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u Ciebie tez takie upaly?ja wczoraj chwile z chrzesniakiem bylam na placu zabaw a plecy ramiona mam czerwone
Tata skonczyl remont chyba w domku jak juz dywan u CIebie nowy polozony?
jak u Bezssennej?tak chciala by synek urodzil sie pod znakiem Lwa i udalo sie
okropne upały az boje sie wyjsc..;/w nocy nie spalam przez nie.=/ dywan w pokoju u mnie rozlozylismy a remont jeszcze nie skonczony ale juz nie duzo
bezsenna mam nadzieje ze juz urodzila pewnie napisze cos jak bedzie miec wiecej siły
ja tez narazie z domu nie wychodze. dopiero kolo 17. nie sadzilam ze upaly sa tak trudne do wytrzymania w ciazy.
a ty wiesz gdzie na baranowce jest odzial mopsu?
wspolczuje jesli masz jechac mks. najgorzej jest na liniach najczesciej uczeszczanych 0 13
pytam o mops bo tam jest przyznawanie becikowe od prezydenta. bede probowac je dostac. 1,5tys to dla mnie duzo. tym bardziej ze u nas alimenty niewiadomo kiedy dostaniemy (te testy) i te 1,5 starczy na troche by przezyc