reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Chcia ale masz Jasia wedroniczka...i usmialam sie jak napisalas ze chcial gdzies wyjsc bo slyschac bylo klucze:-d

a nie zamykasz drzwi u niego?
bo nasza spi z zamknietymi i my tez...ja bym nie zasnela przy otwartych:-)

reklama
Pati, my Wojciaszka zamykamy na zasypianie, ale jak my idziemy spać to mu zawsze drzwi uchylamy.

Wojtek od kilku dni śpi w dzień bardzo mało: czasem 20 minut, czasem godzinę. I jeśli nie padnie koło 18.00 to zaraz po kąpieli koło 20.00 zasypia tak jak go kładziemy. Nawet nie piśnie.

Cicha - nieźle!!! u nas też jest na topie grzebanie kluczami przy zamku, no i pomimo że zawsze miałąm nawyk zamykania drzwi na zamek, to teraz kiedy królewicz dorósł do klamek i to odkrył muszę uważać jeszcze bardziej zeby sie nie zapomnieć...Pati ja myslę że i u Was lada chwila zamykanie drzwi nic nie pomoże :)

U nas problemu z drzwiami nie ma bo poprostu nie mamy w pokojach drzwi- raczej otwarte przestrzenie. Matek na szczęście nie chodzi po mieszkaniu bo wtedy bym się obawiała że otworzy na śpika bramkę zabezpieczającą na schodach i spadnie. No ale ja ogólnie to śpię bardzo czujnie i potrafię usłyszeć każdy najmniejszy szmer w nocy- co oczywiście mnie nie cieszy bo się nie mogę nieraz wyspać:tak:

Baska na szczecie lub i nie:baffled: w jej pokoju sa drzwi harmonijkowe...wiec dosc ciezko jest mi je otworzyc a dla Noemi raczej niewykonalne :-)
Ale ona w sumie nie wedruje :-)

Nie wiem czy nie chwale sie za wczesnie ale Zuzka dzisiaj przespała cała noc nie budzac sie ani razu pierwsza od 20 miesiecy .W dzien spi od 13 do 15 -15.30 a na noc 20 i spi do 6-7 :-)

Dziewczyny, ile godzin na dobę śpią Wasze dzieci?
Wojciaszek od 12.00 do 14.00 godzin. Jesli zdarzy mu się nie spać w dzień, to spi 10.00 godzin (tylko w nocy).

reklama
Wojtek spi w dzień róznie max 3 godziny idzie spac tak około 12:45 i spi do 15:00 a wieczorem kładzie się około 20:00 i spi do 7-8 rano choć zdarza mu się wstawać o 5:"30:szok:

Do góry