R
RiSiA
Gość
Bombusiu niestety oni te koła robią z takiej gumy co koła rowerów i to niestety śmierdzi :-(
ja nawet nie chce oglądac TVN bo sie nie bede denerwowała
ja nawet nie chce oglądac TVN bo sie nie bede denerwowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcza,aż mnie trzęsie bo nie wiedziałam, że taka znieczulica jest w całym kraju, ale cieszę się że ktos wreszcie głośno powiedział o osobach starszych bo w/g mnie właśnie One są najgorsze!!!
hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam sie poniedzialkowo- pogoda za oknem w miare weekend spedzilam na domku nad jeziorem myslalam ze bedzie slonecznie a tu pogoda sie zrabala pochmurno i deszczowo wiec leniuszkowalismy w domku ale sam fakt ze bylismy w lesie i zmienilismy klimat to juz w sumie cos![]()
mam w sumie pytanie niewiem jak wam to opisac na zewnatrz pochwy a dokladnie boki strasznie mnie bolaly dzis fakt jest lepiej ale taki byl bol jakby sie cos rozciagalo zastanawiam sie czy to normalne i czy mialyscie podobnie ???
w sobote pojechalismy sobie znow na zakupy i znw sobie kupilam ciuszki :-) dwie pary leginsow bluzeczke i japonki za wszytko zaplacilam 87 zl tanio nie ? ;-) czasem mozna sie ubrac za grosze tak to jest jak sie pojedzie zamiasto hehe
a teraz zaczynam sie szykowac do szkoly rodzenia bo mam na 10 tak wiec zycze wam babeczki milego dnia

wiec ja instynktownie go popchnelam. i wtedy do akcji wkroczyl kochany tatulek-turek i zaczal mnie wyzywac i to od najgorszych - nawet kur... myslalam, ze moj M go zabije. nie doszlo do rekoczynow ale bylo blisko. on do mnie, ze gdybym nie byla w ciazy to by mi tak walnal, ze... i to wszystko wyryczal mi w twarz stojac przede mna jakies 20 cm i doslownie plujac mi w twarz. masakra. oni sa nienormalni na punkcie swoich dzieci - ale tylko synow. kobieta?? do rodzenia i do kuchni. 
)

. wybaczycie???

Dobrze, ze poruszają takie tematy w TV, ale na mohery to NIE DZIAŁA!!!! Ja jak siedzię w autob. np. i jest tłok i starsza pani koło mnie stoi to sie patrzy na mnie tak i na mój brzunio, ze czuję sie jak trędowata, czy aby mój brzuch to na pewno ciązowy???? a moze poduszka???? matulu, wiecie, ze jak chodziłam 16 lat temu w ciazy i byłam "młodziutka anielica" ha ha to mi wtedy częsciej miejsce ustępowali!!!!naprawde, czylico???? robi sie coraz gorzej niestety!!!
Idę do Biedrony pobuszowac za torbą i innymi róznościami
Ola ja kupiłam 10 podkładów na łóżko wezmę ze sobą 5 , (u nas w szpitalu dają 1) a jak coś M mi podwiezie, jak nie zużyję wszystkich to przy małym wykorzystam, na przewijak czy łózeczko.Ciesze sie, ze nie musze brać pampersów i podkładów dla mnie, bo dają, ale pewnie parę wezmę.
Kolumnea naprawdę 19,99 kosztuje!!!