monika8112
Fanka BB :)
ciamajdko my w zeszłym roku pisalismy odręcznie, z tego co wiem trzeba wysłać miesiąc przed kończącą sie umową.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Caly weekend szykowalismy z M kacik dla malego u nas w sypialni , lozeczko juz stalo trzeba bylo jeszcze troszke pokombinowac wyjechac z jedna szafa wstawic komode (I trzeba bylo po ta komode jechac zakupic ja...) do tego wymyslilam sobie inne szmatki na okno w sypialni itp. no niby tylko lozeczko a roboty od cholery.Wiec juz jak tak sie ostro wzielismy to postanowilam jeszcze poprac ciuszki dla malego a ze pogoda dopisala ( az za bardzo) to i poprasowalam wszystko poukladalam dopiero dzisiaj mam tak naparawde czas zeby usiasc z dooopskiem i odpoczac
a pogoda ....MASAKRA.... upal nieziemski tak chwalilam sie ze nogi mi nie puchna a tu balony jak nie wiem co
to musi mi M zrobic a to dopiero wlasnie wieczorkiem jak wroci z pracy;-)