reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

MArtuśka i |Paulinka dzięki za odpowiedź, już się dowiedziałam:) dzwoniłam i uzyskałam odpowiedź, że mój cykl trwa średnio 35 dni, i nie mogę liczyć, tak jak kobiety, które mają miesiączkę 27-28 dni, u kobiet, które znają datę poczęcia i mają miesiączki dłuższe niż 30 dni, do tygodni, które minęły od daty poczęcia, dodaje się 2 tyg:) Czyli z moim suwaczkiem wsio oki:)
buziaki

reklama
Tak kochana:D jesteśmy na tym samym etapie:) Aurorka czy ty też jesteś taka słaba? Kręci mi się w głowie, do toalety idę na krzywych nogach

oj.. masakrycznie.. nie dość że się słaniam na nogach, to jeszcze brzuch mi wydeło i uczulenie na buzi wyszło.. o niczym innym nie marzę tylko żeby jak najszybciej do domku wrócić.. a tu jeszcze 2 godziny..

:) Gratuluję Marzenix!

milusia!Mamy bardzo podobną sytuację! Ja mialam @ 23.10, zaszłam najprawdopodobniej w okolicy 14.11 ;)
Jak wizisz na moim suwaczku-jestem juz w 6tygodniu,ale ginekolog absolutnie wykluczyl ten wiek ciąży bo nie zobaczyl nawet pęchrzyka.Stwierdzil,że ciąża ma co najwyzej 3 tygodnie.(co oczywiscie zgadza się z terminem mozliwego zaplodnienia). Stwierdził,.ze w takim wypadku termin porodu liczyć będzie wg USG a nie ostatniej@. Sama też zgłupiałam w którym tygodniu jestem. Licząc jednak tak jak mówisz, to dziś mam 4t6dzień. ( 20dni od zapłodnienia + 2 tygodnie). Zgadza się to z niską betą jaką miałam w poniedziałek,bo tylko 17,3... , a wtedy fasolka miala 2 tygodnie...( za 25minut dowiem się o ile wzrosła beta).

I naprawdę nie wiem jak ustawić suwaczek...

Polianko,

kochana gratulację, lekarz powiedział, że od dnia zapłodnienia dodaje się dwa tygodnie, więc jeżeli zaszlaś 14 go to jesteś w 4 tyg i 6 dniu ciąży:)

Aurorka
ja do,tego wszystkiego mam straszne duszności, w jednym momencie robi mi się duszno, potem słabo i na końcu niedobrze - wszystko trwa ok 30 sek, ale za to często.

buziuleńki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry