reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

Własnie zauwazyłam ze juz są fasolki na sierpieni:tak:.
Chce Wam tylko pogratulowac pieknego prezetu na swieta:-).Ja taki dostałam w zeszłym roku i teraz mam sliczną dziewuszke.
Zycze Wam spokojnej ciąży i lekkich porodów:tak:.
Pozdrawiam.

reklama
Puchatko! GRATULUJĘ!!! U mnie również nie było planowane i tak jak ty mam małą córeczkę ale drugi maluszek to samo szczęście!

Witam dziewczyny :-)
Gratuluje nowym sierpniówkom:-D

Ja kupiłam wczoraj takie skarpetusie cudowne, jak mąż przyszedl to dałam mu razem z betka...... jakie on mial iskierki w oczach :laugh2: położyl te skarpetusie sobie na brzuchu, przytulił mnie do siebie i powiedział : teraz rodzinka jest w komplecie .......:sorry2: oczywiscie sie rozbeczałam......
Buziaczki dziewczyny na dobry dzionek :*****

progress.gif

Witam dziewczyny :-)
Gratuluje nowym sierpniówkom:-D

Ja kupiłam wczoraj takie skarpetusie cudowne, jak mąż przyszedl to dałam mu razem z betka...... jakie on mial iskierki w oczach :laugh2: położyl te skarpetusie sobie na brzuchu, przytulił mnie do siebie i powiedział : teraz rodzinka jest w komplecie .......:sorry2: oczywiscie sie rozbeczałam......
Buziaczki dziewczyny na dobry dzionek :*****

progress.gif
Ja też tak zrobiłam, przy pierwszej ciąży...stały w pudełeczku przez całe 9 mcy:-)

Hej dziewczynki :biggrin2:
Ja wczoraj poszłam spać o 20 razem z Kacprem i to on mnie uspał zamiast ja jego ;-):tak::-D dzisiaj wstałam już o 7 i nie mogłam spać!

Milusia jak samopoczucie dzisiaj?

Puchatka gratuluje!!! :-) i witam serdecznie :tak::-)

Marzenixx fajną niespodziankę zrobiłaś mężowi :-)
ja też tak zrobiłam przy pierwszej ciąży, kupiłam śliczne małe buciki i razem z testem postawiłam na biurku :-) mąż był w szoku! bo wtedy udało się za pierwszym razem i to na zasadzie co będzie to będzie nawet specjalnie się nie staraliśmy :tak:
drugą ciąże staraliśmy się 6 cykli niestety nie cieszyliśmy się długo :-( a teraz udało się za 2 razem :tak::-) i mąż miał przeczucie że się udało :tak: mam nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze!!! Musi być! :tak:

Oczywiście też tak jak Wy nie mogę się doczekać USG i na zmianę się cieszę i martwię! Oby wszystko było dobrze!!!

Kiniusia to super będziecie miały z siostrą dzieciaczki z tego samego roku! :-)

Marzenixx jak widać wyjazd do Karpacza był bardzo owocny!!! :-)

Joamar no ciekawe czy będzie u Ciebie chłopiec :happy: pamiętam jak mój M cieszył się że będzie miał synka!!! :tak::-)

Dziewczynki jutro Mikołajki a mój synek już sobie przyszykował skarpete na prezenty :-)
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłej soboty :tak:
Buziaki

Cześć dziewczyny,
ja na momencik, bo właśnie wróciłam z zajęć i jestem padnięta (a byłam całe 5 godzin). Oczy mi się same zamykają, więc zdrzemnę się troszkę. :tak:
Chciałam Wam życzyć miłego sobotniego popołudnia :-)
P.S. Puchatko!!! Kochana, wielkie gratulacje!!!:-D

kiniusia kto by pomyślał że spotkamy się akurat tutaj :laugh2:

ja nadal w szoku bo o Majcię staraliśmy się dwa lata i było dosyć ciężko ciąża też raczej z tych niezbyt łatwych oby teraz było lepiej trudno mi uwierzyć że teraz udało się choć się staraliśmy żeby póki co Majcia rodzeństwa nie miała nasza sytuacja mieszkanowo- materialna nie jest najlepsza delikatnie mówiąc ale widać tak miało być w każdym razie życzę Wam kobietki spokojniej ciąży :tak:no i może już czas zrobic liste sierpniówek:sorry:

reklama
Do góry