reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam sie
ja dzisiaj z wami nie posiedze bo moja fasolka szaleje jak nigdy mgdłosci od 5 rano :-(czekam tylko na moment przytulenia do WC:sorry: ale i tak ją kocham :-D

Ja juz jestem po basenie i zdazylam pochlonac miske zupy... zgadnijcie jakiej :-D

Polianna do gina ide jutro na 11.30... juz mam stresa... A jak zakupy sie udaly?

Milusia i jak u ginka bylo?

Inkaaa witaj :tak:

Witajcie dziewczynki.. chciałabym dołączyć do sierpnióweczek.. dzis zrobiłam teścika i wyszły dwie tłuste krechy.. termin spodziewaniej @ był w piątek w tamtym tygodniu czyli jestem dzis już 5 dni po terminie.. planowana data porodu według owulacji to 26 sierpień

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie..

Witajcie dziewczynki.. chciałabym dołączyć do sierpnióweczek.. dzis zrobiłam teścika i wyszły dwie tłuste krechy.. termin spodziewaniej @ był w piątek w tamtym tygodniu czyli jestem dzis już 5 dni po terminie..

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie..

No witam nareszcie teraz to juz sie przyzwyczaj:-D bardzo sie ciesze Kochana, ze wreszcie sie udało :-D:-D

dziewczynki a mi na mdłosci pomógł żurek oj dzięki Ci , ze takie cos istnieje wiecie jak mi teraz dobrze :)

gratuluje nowym mamusiom sierpniowym :-)

ja dziś mam takie mdlości i senność, że ledwo chodze, a nie moge cały czas leżeć, bo sie zrobi podejrzanie :-p
ubieranie choinki tak mnie zmęczyło, że musiałam przykłuć sie do fotela na pół godziny. masakra jakaś, pewnie to tez wina tego ciśnienia na początku skali :|
dobrze, że Wigilia już pojutrze.

Milusia, daj koniecznie znać i wrzuć foto :tak:

pozdrowionka

Hej dziewczyny,
i ja gratuluję nowym sierpniówkom :-):-):-)
Coraz Nas więcej, super :-)
Milusia, czekamy, czekamy :tak::-)
A u mnie mdłości brak, za to zgaga, bolące piersi (standard), co chwila siusiu, senność, i właśnie mnie ciągnie trochę podbrzusze, tzn. tak pobolewa.:confused2:
Zaparcia nawet trochę odpuściły, ale tylko na chwile dwie :zawstydzona/y:
Oczywiście wszystko co jest w lodówce jest be, a to co jest w wyobraźni jest dobre, tylko, że jak już będzie na widoku, to już jest be :confused2:
U mnie jeszcze 3 tygodnie do USG, trochę mnie uspokajają, że wszystko jest na pewno ok, ale ja już bym chciała zobaczyć mojego kropka, a tu jeszcze tyle czasu :confused2:
Przygotowania do Wigilii trwają baaardzo pooowoooliii :cool2::zawstydzona/y:
Już bym chciała, żeby było po Świętach :zawstydzona/y:
Mój wymarzony prezent już dostałam :tak::-D:-)
Miłego wieczorku życzę :tak:

reklama
Ja już po wizycie u ginki:tak: A więc od początku-z dzidzią wszystko ok ma 4 mm:-) No i serduszko było widać:happy: Termin wg ginki na dzisiaj to 19 sierpnia:happy: Poza tym muszę zrobić dodatkowe badania krwi i moczu i mierzyć ciśnienie dwa razy dziennie, bo w jej gabinecie wyszło dwa razy 142/88:szok: A ja przecież raczej niskie mam:eek: To chyba ze zdenerwowania tak mi podskoczyło... A waga się zbuntowała i pokazywała wagę 43 kg (ważę 58:shocked2:), ja chcę taką wagę w domu;-) Z niedobrych rzeczy to wynalazła torbiel na prawym jajniku i będziemy ją na razie obserwować:-(
Mdłości poranne nadal mam i dzisiaj spotkałam się z kibelkiem:sorry:Zazdroszczę tym, które mogą sobie pospać w dzień-u mnie takiej możliwości nie ma-jak wracam z pracy mała jest już po drzemce i szaleje w najlepsze, a ja ledwo co daję radę-z pierwszym dzieckiem w ciąży jest łatwiej:tak:

Do góry