Hallo

Troche mnie nie bylo, od wczoraj wrocilam do pr i juz masa rzeczy do zrobienia i nie wiem czy to byl najlepszy pomysl

ale pozyjemy - zobaczymy:-)
Qwas nie przejmuj sie ze Ci tak lekarka pow, na pewno nie chciala zebys to zle odebrala. Mi tez czasem sie wydaje, ze moj mnie zlewa troche. Jak bylam na 1 Usg (u mnie bylo podejrzenie, ze jestem dluzej w ciazy bo w poprzednim miesiacu tez nie mialam okresu tylko plamienia) bylo tylko widac zgrubienie blony i wtedy mi pow, ze ma sie nie cieszyc jeszcze bo nic nie wiadomo. Zrobilam 2 testy i na pewniaka juz do niego poszlam. Dalej mowil, ze testy lubia klamac, ale zrobil Usg i pbyl pecherzyk, ale zarodka nie bylo widac( Usg przez powloki brzuszne):-(Pow, ze mam sie nie martwic bo nastepnym razem na pewno bd juz widac, ze czasem zdarzaja sie puste pecherzyki, ale bardzo rzadko i mam sie tym nie przejmowac. Lekarzowi ufam choc moze sprzet ma nie najnowszy. Duzo moich kolezanek zaczelo do Niego chodzic i sa zadowolone. Teraz czekam na to Usg - omal jaja nie zniose

A co do spania to na polbrzuchu lubie. Ponoc lekarze nie odradzaja tak tego bo dziecko chronia wody plodowe i moze jak brzusio juz by byl wiekszy to wtedy unikac. Powinno sie unikac spania na prawym boku i na plecach bo obciaza serce i moze dojsc do niedotleninia plodu. Niewiem jak to jest do konca, ale wychodzi, ze chyba zadna zostaje az lewy bok:-)Wydaje mi sie ze dzidzia da znac jak bd jej zle, posle jakiegos kopniaka jak juz bd umiala

Zauwazylam tylko, ze teraz jak spie to musze czesto zmieniac pozycje bo bardzo dretwieja mi rece

nigdy tak nie mialam

Sie rozpisalam

uciekam zaraz szykowac sie do pr
Spokojniego dnia Mamunie