reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
dzięki dziewczyny za wsparcie; faktycznie ciągle czytamy jak ktoś się źle czuje, więc "czucie" się dobrze jest pewną anomalią :)

Rozalka gratulacje kochana, cieszę się, że Twoje maleństwo się dobrze rozwija. Nie ma nic piękniejszego jak ruch małych rączek na monitorze:)
Miłego dnia kobietki:)

ja wlaśnie wstałam położyłam Kube i sama z wrażenia usnełam :-):-)ale widze ze tu pustki no cóż to chyba dalej pujde spać;-);-)

No humor mi się ciut poprawil chociaż Tobi się jeszcze nie odezwał od wczoraj:-( pewnie udaje urażonego...
Dostałam dzisiaj już odszkodowanie na samochód więc humorek lepszy.
Dzwoniłam jeszcze raz po wszystkich ubezpieczycielach ale wszyscy uparcie przystają przy 9-miesięcznym okresie karencji. Więc kaplica z refundacji na urodzinki fasolki:no: ale co tam, gapa jestem, ale przynajmniej się starałam...

co robicie dziewczynki?
ale mam bęca, mówię Wam:-)

dopisane 5 minut później:-)
zadzwonił i koooocha bardzooooo, tylko mówi, że mam obsesję jak Kim, a on się czuje jak Greg. zapomniałam nazwy serialu ale leci na ComedyCentral:-D

Ostatnia edycja:
a ja z innej beczki zaczne wiecie może w którym tyg najlepiej na usg 4d ;-)

U mnie gin robi między 25 a 30 tygodniem, ale slyszalam, ze troche wczesniej lepiej wszystko widac, bo dziecie mniejsze i miesci sie na ekranie bardziej :-D

Ja jeszcze nie wiem czy sie zdecyduje. Z cora odpuscilismy, bo wtedy nikt u nas nie mial usg 3D. Teraz moj lekarz ma ale jak sam mowi to gadzet i dla niego do pomiarow sluzy 2D, a 3D tylko jako bajer dla rodzicow. Pomyslimy jeszcze, ale poki co nie mam parcia na to usg. A wy robicie?

mężą siostra robiła ponoć coś niesaamowitego dostala film i jest zachwycona pamiątka na całe życie po za tym można wszystkie choroby wyklóczyć jest dokładniejsze i bardziej można wszystko sprawdzić:-)

reklama
Do góry