reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Hej dziewczyny :-) Na szczęście jeszcze dużo nie naskrobałyście :-p u mnie słońko ślicznie tylko znowu ten śnieg wrr :wściekła/y:

Najważniejsze - Shyla super, że wszystko oki :tak:

Ehtele ja dziś też już zadbałam o pazurki swoje tzn. troche je skróciłam, bo nie chce mi się ich malować - jak są dłuższe to jakieś ładne wzroki robie a jak mam krótki to french i spokój :-p zresztą akurat ładnie odrosną do świąt ;-)

Dziś mam dzień lenia, więc może rozrywkowo koleżanke odwiedze :-D a wam życze miłego dzionka i oczywiście udanych wizyt:-)

reklama
I ja mówię dzień dobry :-)
Moja mama ma właśnie operację, ale się denerwuję.... Trzymajcie kciuki dziewczyny, żeby wszystko poszło dobrze :tak:

Ehtele, to miłego dzionka u kosmetyczki życzę :tak::-)
Black_Opal, super te rzeczy dla maluszka :tak: Gratuluję udanych zakupów :tak::-)
Polianna, trzymam mocno kciuki, żeby wyniki wyszły dobrze :tak: No i żeby jednak choróbsko Cię nie złapało. :tak:

U Nas w Łodzi też zimno, szaro i śnieg :wściekła/y: Ale od przyszłego tygodnia znów ma się ocieplić :tak::-) Miłego dzionka wszystkim życzę :tak::-)

I ja mówię dzień dobry :-)
Moja mama ma właśnie operację, ale się denerwuję.... Trzymajcie kciuki dziewczyny, żeby wszystko poszło dobrze :tak:

Ehtele, to miłego dzionka u kosmetyczki życzę :tak::-)
Black_Opal, super te rzeczy dla maluszka :tak: Gratuluję udanych zakupów :tak::-)
Polianna, trzymam mocno kciuki, żeby wyniki wyszły dobrze :tak: No i żeby jednak choróbsko Cię nie złapało. :tak:

U Nas w Łodzi też zimno, szaro i śnieg :wściekła/y: Ale od przyszłego tygodnia znów ma się ocieplić :tak::-) Miłego dzionka wszystkim życzę :tak::-)

pewnie ze mocno trzymam kciuki a powiedz jaka to operacja? cos powaznego?

Polianna tez trzymam kciuki mocno zacisniete:)))

Ostatnia edycja:
Kiniusia-kciukasy już zaciśnięte. Będzie dobrze;-):tak:;-):tak:
polianna- oczywiście za dobre wyniki córci też trzymam kciuki :tak::tak::tak:;-)

Ostatnia edycja:
Witam ciężaróweczki!!!
Shylacieszę się ogromnie że wszystko u ciebie w porządku doskonale rozumiem twój strach ale tego lekarza to ty zmień naprawde

Polianna trzymam kciuki za dobre wyniki twojej córci no i żeby cie choróbsko nie złapało

Kiniusia trzymam kciuki za udaną operację bedzie dobrze

Pozdrawiam gorąco pozostałe ciężaróweczki

Polianna i ja trzymam mocno kciuki za dobre wyniki Twojej córci no i żeby Cię choróbsko nie złapało!

Kiniusia trzymam kciuki za udaną operację mamy. :-)

A ja wieczorkiem wybieram się z mężusiem do mojej przyjaciółki :-) i jej rodzinki - prawie 5 m-cznego synka :-) :-)Może się coś podszkolę :-p:tak::-D

reklama
ja jutro mam zamiar jechac do reala bo tam znowu są w przecenie pajacyki za 5,99 ale z długim rękawem wiec pojade bo normalnie sztuka za 20 zl jest :)

Do góry