reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Witam serdecznie :happy:
Pamiętacie mnie jeszcze? udzielałam się trochę na początku...
większość koleżanek nie znam w takim razie miło mi poznać :happy:
przedstawię się dla tych które mnie nie znają...mam na imię Paulina mam 30 lat i mieszkam pod Warszawą, termin porodu z OM mam na 12 sierpnia a z ostatniego usg na 5 sierpnia :tak: na usg wyszło że będę miała synka :-) drugiego bo mam już jednego synka Kacperka który ma 4 latka :tak: witam Was, gratuluję i trzymam kciuki za kolejne miesiące :tak:
Pozdrawiam:happy:
witam również i gratuluje syneczka :-)

reklama
Paula, dobrze, że siedzicie sobie w domku. Lepiej dmuchać/chuchać (nie pamiętam jak to szło :-p) na zimne :tak:
A pogoda ładna się robi, więc i spacerki są obowiązkowe :tak::-)
Shyla, hello kochana :-)

Kassiu, i ja jutro mam obciążenie glukozą :baffled: I w środę także wizytę u ginki :tak:
We wtorek jeszcze echo serca dzidzi. Mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie Nam w porządku :tak:
I ja się boję jak zniosę to jutrzejsze badanie :baffled:
Trzymam za Nas kciuki oraz za wszystkie wizytujące :tak:

ja tez sie boje tego jutrzejszego badania. a we wtorek mam dentyste hehehehe. razem bedziemy sie denerwowaly. ja tez trzymam za nas kciuki.

Paula faktycznie sierpniówek sporo choć wiele osób które wpisało się na listę poprzestało na tym:tak: gratuluje drugiego synka

co do skurczyków stawiania się brzucha i twardnienia to ja jestem jednak ostrożna w generalizowaniu u niektórych z Was to pewnie skurcze B-H jednak niekoniecznie tak musi być u wszystkich rzecz nie w tym żeby odrazu robić panikę ale myślę że warto każdą sytuację skonsultować ze swoim lekarzem bo każda nasza ciążą to jest indywidualna kwestia

czytam Was kobietki na bieżąco ale z pisaniem cięzko brak weny brak siły bo moje cudne tornado wysysa ze mnie wszystko no i niestety przerabiamy bunt dwulatka bywają dni że wszystko na nie i wszystko sama a jak się Majci coś nie udaje to rozpacz maksymalna :eek::baffled:

reklama
Do góry